Orijinal GTA 5'de kasma azalır mı?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar sistemimde GTA 5 kasıyordu. Önceden crackli oynuyordum, cracki sildim ve orijinali indiriyorum. Benim crackli oynadığım 60 GB'di ve kasıyordu, orijinali 95 GB sizce kasma artar mı veya azalır mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 186
Orada beklemen gerek. O fazla GB ise oyunun online kısmı. Grafikle ilgili değil. Eskiden kasıyorsa yine kasacaktır.

Şuan doğrulama aşamasında. Dosyaları doğruluyor. Farkedersen okuma 50 MB/s yazıyor.

Arkadaşlar sistemimde GTA 5 kasıyordu. Önceden crackli oynuyordum, cracki sildim ve orijinali indiriyorum. Benim crackli oynadığım 60 GB'di ve kasıyordu, orijinali 95 GB sizce kasma artar mı veya azalır mı?
Grafiklere güncelleme geldiyse artabilir. Diğer türlü, belki updatelerle kasmayı azaltmışlardır.

Bilemeyiz.
Kimse bilemez.
Fakat önerimiz yine de orijinaldir,
Üzerinde emek var.

Büyük ihtimalle daha fazla kasacaktır. Oyuna çok fazla şey geldi. Ben korsanda modlu oynarken 60 falan alıyordum. Şimdi yalın haliyle 35 anca alıyorum.
Şuan doğrulama aşamasında. Dosyaları doğruluyor. Farkedersen okuma 50 MB/s yazıyor.
Senin PS4 işi ne oldu. Konuya cevap vermiyorsun.

Crackl'ı oynadığın oyun eski sürüm olduğu için gelen yamalardan bir haberdardır.
Orijinal versiyon gelen güncellemelerle daha optimizasyonlu olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…