Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. GTAIII, Vice City, and San Andreas updated with enhanced visuals and gameplay. Coming soon to Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, and the Rockstar Games Launcher.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 11.11.2021 de GTA Trilogy yayınlandı. Eski trilogy sürümü zaten kısa bir süre önce Steam'den kaldırılmıştı. Ben eski GTA Trilogy sürümünü almak istiyordum fakat geciktim ne yazikki kaldırıldıktan birkaç gün sonra fark edebildim. Fiyatları çok pahalı olduğu için ne...
Rockstar Games Launcher'da bile kalmadı. Hepsi yenilenmiş sürüm altında GTA triology Definitive Edition diye 3'lü oyunu çıkarttı diye biliyorum. İki yol var birisi Steam key almak (fiyatı sıkıntılı) diğeri de sitelerden indirmek (virüs sıkıntısı).
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. GTAIII, Vice City, and San Andreas updated with enhanced visuals and gameplay. Coming soon to Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, and the Rockstar Games Launcher.