C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Steam'de orijinal GTA San Andreas kaldırılmış. Yeni halini istemiyorum. Steam keyi falan satılıyor mu? Satılıyorsa ucuza güvenilir bir siteden bulabilir misiniz veya başka bir yol?
Arkadaşlar Steam'de orijinal GTA San Andreas kaldırılmış. Yeni halini istemiyorum. Steam keyi falan satılıyor mu? Satılıyorsa ucuza güvenilir bir siteden bulabilir misiniz veya başka bir yol?
KS KS C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #11 Croxie dedi: Trilogy olarak satılıyor. Diğer türlü çok pahalı en kötü korsana yöneleceksiniz. Genişletmek için tıkla... Virüslü hepsi hocam. Artı 0 Eksi
Croxie dedi: Trilogy olarak satılıyor. Diğer türlü çok pahalı en kötü korsana yöneleceksiniz. Genişletmek için tıkla... Virüslü hepsi hocam.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #12 Ya korsan ya çalıntı hesap ya da 2000 TL ödemek. Artı 0 Eksi
KS KS C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #13 pathkullancısı3818 dedi: Ya korsan ya çalıntı hesap ya da 2000 TL ödemek. Genişletmek için tıkla... Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur? Artı 0 Eksi
pathkullancısı3818 dedi: Ya korsan ya çalıntı hesap ya da 2000 TL ödemek. Genişletmek için tıkla... Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #14 ciar dedi: Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Düzgün yerden satın alırsanız problem olmaz, İtemsatış'ta falan bulunuyor ortak hesaplar. Offline oynayıp bitiriyorsun 25 TL falan ücreti 1 oyun için. Artı 0 Eksi
ciar dedi: Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Düzgün yerden satın alırsanız problem olmaz, İtemsatış'ta falan bulunuyor ortak hesaplar. Offline oynayıp bitiriyorsun 25 TL falan ücreti 1 oyun için.
KS KS C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #15 gorko dedi: Düzgün yerden satın alırsanız problem olmaz, İtemsatış'ta falan bulunuyor ortak hesaplar. Offline oynayıp bitiriyorsun 25 TL falan ücreti 1 oyun için. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bildiğiniz güvenilir var mı daha önceden item satıştan random oyun hesabı için dolandırılmıştım. Artı 0 Eksi
gorko dedi: Düzgün yerden satın alırsanız problem olmaz, İtemsatış'ta falan bulunuyor ortak hesaplar. Offline oynayıp bitiriyorsun 25 TL falan ücreti 1 oyun için. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bildiğiniz güvenilir var mı daha önceden item satıştan random oyun hesabı için dolandırılmıştım.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #16 ciar dedi: Hocam sizin bildiğiniz güvenilir var mı daha önceden item satıştan random oyun hesabı için dolandırılmıştım. Genişletmek için tıkla... https://www.itemsatis.com/ilanlar/steam-hesap-satisi/hesap.html?order=basarili Buradan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ciar dedi: Hocam sizin bildiğiniz güvenilir var mı daha önceden item satıştan random oyun hesabı için dolandırılmıştım. Genişletmek için tıkla... https://www.itemsatis.com/ilanlar/steam-hesap-satisi/hesap.html?order=basarili Buradan bakabilirsiniz.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.376 Çözümler 18 Yer Batman 26 Kasım 2024 #17 @ciar Neden Trilogy almıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #18 ED Crasher dedi: @ciar neden trilogy almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Küçükken oynardım nostajik olması benim için daha iyi ve 60 dolar çok pahalı. Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: @ciar neden trilogy almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Küçükken oynardım nostajik olması benim için daha iyi ve 60 dolar çok pahalı.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.376 Çözümler 18 Yer Batman 26 Kasım 2024 #19 ciar dedi: Küçükken oynardım nostajik olması benim için daha iyi ve 60 dolar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Yarın indirimle 30 dolar olacak. Artı 0 Eksi
ciar dedi: Küçükken oynardım nostajik olması benim için daha iyi ve 60 dolar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Yarın indirimle 30 dolar olacak.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #20 ciar dedi: Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Karaktersizse alır. Artı 0 Eksi
ciar dedi: Steam hesapları satan kişiler hesabı geri alıyormuş doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Karaktersizse alır.