Orijinal GTA V için Türkçe yama

Faruk2342

Femtopat
Herkese merhabalar GTA 5 satın aldım ve Türkçe yama indirmek istiyorum bu yüzden OpenIV indirdim.

(alıntı)

Adım 1: OpenIV] programını indirin, bilgisayarınıza kurun ve açın. GTA V'in "Windows" platformunu seçin. GTA V dizinini sorduğunda GTA V'in bilgisayarda kurulu olduğu dizini seçin.

Adım 2: Program açıldığında, yukarıdaki menüden "Tools" sekmesine gelip "ası Manager"a tıklayın. Açılan pencerede "ası loader" ve "OpenIV. Ası" için "ınstall" tuşuna tıklayarak ikisini de kurun, onay penceresi çıkarsa onaylayın.

Adım 3: Tekrar "Tools"a gelip "package ınstaller"a tıklayın. İndirmiş olduğunuz ".Oiv" uzantılı yama dosyasını seçin, "ınstall"a tıklayın. Ekrana klasör seçenekleri geldiğinde "mods folder" seçeneğini seçin ve kurulumu başlatın.
------------------------
1 Ve 2 numaralı adımları yaptım. Ancak 3.adımda oiv uzantılı dosya inmiyor ya da ben bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

Diğer sorum is bu Türkçe yama Online'da ban yeme riski taşır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı