Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Orijinal güncellemesiz Windows 8.1 ISO atabilir misiniz? Microsoft'ta güncellemeli ISO sanırsam güncellemesiz istiyorum.
Orijinal güncellemesiz Windows 8.1 ISO atabilir misiniz? Microsoft'ta güncellemeli ISO sanırsam güncellemesiz istiyorum.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 Zadan dedi: Orijinal güncellemesiz Windows 8.1 ISO atabilir misiniz? Microsoft'ta güncellemeli ISO sanırsam güncellemesiz istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoftta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm.
Zadan dedi: Orijinal güncellemesiz Windows 8.1 ISO atabilir misiniz? Microsoft'ta güncellemeli ISO sanırsam güncellemesiz istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoftta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 berkezz dedi: Microsoft'ta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çünkü Windows 10'a baktığımda ISO'nun yanında Update falan yazıyordu. berkezz dedi: Microsoft'ta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan bazı ISO'lara baktım 2.5 GB ile 3.5 GB arası ISO'lar ama Microsoft'un 4 GB. Bu güncellemeli ISO. Son düzenleme: 16 Nisan 2022
berkezz dedi: Microsoft'ta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çünkü Windows 10'a baktığımda ISO'nun yanında Update falan yazıyordu. berkezz dedi: Microsoft'ta da güncellemesiz ISO'lar. Her kurduğumda 150'ye yakın güncelleme yapıyorum. Single Language öneririm. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan bazı ISO'lara baktım 2.5 GB ile 3.5 GB arası ISO'lar ama Microsoft'un 4 GB. Bu güncellemeli ISO.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 Zadan dedi: Orijinal olmayan bazı ISO'lara baktım 2.5 GB ile 3.5 GB arası ISO'lar ama Microsoft'un 4 GB. Bu güncellemeli ISO. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Geçen ay SSD alıp Windows 8.1 kurunca çekmiştim. Dediğim gibi güncellemeler yok.
Zadan dedi: Orijinal olmayan bazı ISO'lara baktım 2.5 GB ile 3.5 GB arası ISO'lar ama Microsoft'un 4 GB. Bu güncellemeli ISO. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Geçen ay SSD alıp Windows 8.1 kurunca çekmiştim. Dediğim gibi güncellemeler yok.