Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 3uTools indirdim ve test yaptım ama ekran Samsung gibi gözüküyor cihazı sıfır aldım kutusunu ben açtım fakat neden böyle oluyor.
3uTools indirdim ve test yaptım ama ekran Samsung gibi gözüküyor cihazı sıfır aldım kutusunu ben açtım fakat neden böyle oluyor.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 Rows dedi: 3uTools indirdim ve test yaptım ama ekran Samsung gibi gözüküyor cihazı sıfır aldım kutusunu ben açtım fakat neden böyle oluyor. Eki Görüntüle 2362479 Genişletmek için tıkla... IPhone'un ekranlarını Samsung üretiyor Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Rows dedi: 3uTools indirdim ve test yaptım ama ekran Samsung gibi gözüküyor cihazı sıfır aldım kutusunu ben açtım fakat neden böyle oluyor. Eki Görüntüle 2362479 Genişletmek için tıkla... IPhone'un ekranlarını Samsung üretiyor
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Kasım 2024 #3 Tamam işte ekranı Samsung üretmiştir. İlla Apple üretecek değil. Zaten Apple’da ekran üretmiyor bildiğim kadarıyla. LG, Toshiba, Hitachi falan üretiyordu bildiğim kadarıyla.
Tamam işte ekranı Samsung üretmiştir. İlla Apple üretecek değil. Zaten Apple’da ekran üretmiyor bildiğim kadarıyla. LG, Toshiba, Hitachi falan üretiyordu bildiğim kadarıyla.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 OnePC dedi: Tamam işte ekranı Samsung üretmiştir. İlla Apple üretecek değil. Zaten Apple’da ekran üretmiyor bildiğim kadarıyla. LG, Toshiba, Hitachi falan üretiyordu bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... tamamda çok garibime gitti ilkkez böyle gördüm
OnePC dedi: Tamam işte ekranı Samsung üretmiştir. İlla Apple üretecek değil. Zaten Apple’da ekran üretmiyor bildiğim kadarıyla. LG, Toshiba, Hitachi falan üretiyordu bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... tamamda çok garibime gitti ilkkez böyle gördüm
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 28 Kasım 2024 #5 Ekrana Samsung dediyse endişelenicek bir şey yok.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 28 Kasım 2024 #6 İşletim sistemini mi bozma yeterli ekranlar LG veya Samsung üretiyordu.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Kasım 2024 #7 Rows dedi: tamamda çok garibime gitti ilkkez böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Garibe gidecek diye birşey yok. Televizyon alırken bile ekranı başka marka üretir çoğunlukla.
Rows dedi: tamamda çok garibime gitti ilkkez böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Garibe gidecek diye birşey yok. Televizyon alırken bile ekranı başka marka üretir çoğunlukla.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #8 Apple'nin ekranını Samsung üretiyor ondan öyle gözüküyor, için rahat olsun. Son düzenleme: 28 Kasım 2024
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 28 Kasım 2024 #9 GucukBey dedi: Apple'nin ekranını Samsung üretiyor ondan öyle gözüküyor, için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim yorumumu alıntılamışsınız fakat konu sahibi ben değilim.
GucukBey dedi: Apple'nin ekranını Samsung üretiyor ondan öyle gözüküyor, için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim yorumumu alıntılamışsınız fakat konu sahibi ben değilim.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #10 noclip dedi: Hocam benim yorumumu alıntılamışsınız fakat konu sahibi ben değilim. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş kusura bakmayın.
noclip dedi: Hocam benim yorumumu alıntılamışsınız fakat konu sahibi ben değilim. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş kusura bakmayın.