Orijinal lisans nasıl alınmalı?

YJMalmsteen

Hectopat
Windows 11 lisansı almak istiyorum (Home) ama iki, üç haneli rakamlara satılan ve anakarta gömülen lisanslardan değil de, sonraki sistemlerimde de rahatlıkla kullanabileceğim bir lisans tercih edeceğim. Bu noktada tam emin olamadım hangisini almam gerektiğinden.

Önceki Windows lisanslarım hep ucuza satılan, tek kulanımlık lisanslar oldu. Hiçbirinde de problem yaşamadım. Hatta şu an kullandığım lisansımı da o şekilde almıştım. Bunlara OEM deniyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Sormak istediğim şu;

Resmi satış yapan yerlere baktım oralarda satılan lisanslar da OEM diye geçiyor ama fiyatlar 4 haneli. Bunlar da mı tek seferlik? Kutulu mu almam gerekiyor yoksa tam serbestliğe sahip olabilmem için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 lisansları daha ucuz. Windows 10 lisansı alıp Windows 11'de sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Retail olarak satılanlar birden çok kez kullanabileceğiniz kodlar diye biliyorum. Onlardan da uygun fiyata satılanları tercih edebilirsiniz.

Eğer anakarta gömülü olmamasını istiyorsanız RETAIL lisans alabilirsiniz. Daha sonradan tekrar kullanmanıza izin verir.

1. bağlantıdaki işinizi görür.

Retail olarak satılanlar birden çok kez kullanabileceğiniz kodlar diye biliyorum. Onlardan da uygun fiyata satılanları tercih edebilirsiniz.

Yalnız tabi birden çok kez derken aynı anda sadece bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…