yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #1 G640 XL almak istiyorum galiba 2K fiyata sahip. Bulamadım hiçbir yerde.
U uesjnn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #2 Pek emin değilim fakat orijinal mouse padler mouse parasında olduğundan bence pek değmez standart kalite herhangi bir şey alsanda işini görür.
Pek emin değilim fakat orijinal mouse padler mouse parasında olduğundan bence pek değmez standart kalite herhangi bir şey alsanda işini görür.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 uesjnn dedi: Pek emin değilim fakat orijinal mouse padler mouse parasında olduğundan bence pek değmez standart kalite herhangi bir şey alsanda işini görür. Genişletmek için tıkla... marka takıntım var ve ıyı bı kontrol mausepad istiyorum ondan yoksa 2k deymez
uesjnn dedi: Pek emin değilim fakat orijinal mouse padler mouse parasında olduğundan bence pek değmez standart kalite herhangi bir şey alsanda işini görür. Genişletmek için tıkla... marka takıntım var ve ıyı bı kontrol mausepad istiyorum ondan yoksa 2k deymez
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 30 Kasım 2023 #4 yusuamafyok dedi: marka takıntım var ve ıyı bı kontrol mausepad istiyorum ondan yoksa 2k deymez Genişletmek için tıkla... İsterseniz Sahibinden'de sıfır Hayate Otsu mousepadler var. Onlara bakabilirsiniz.
yusuamafyok dedi: marka takıntım var ve ıyı bı kontrol mausepad istiyorum ondan yoksa 2k deymez Genişletmek için tıkla... İsterseniz Sahibinden'de sıfır Hayate Otsu mousepadler var. Onlara bakabilirsiniz.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #5 382019 dedi: İsterseniz Sahibinden'de sıfır Hayate Otsu mousepadler var. Onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işte marka takıntısı malesef
382019 dedi: İsterseniz Sahibinden'de sıfır Hayate Otsu mousepadler var. Onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işte marka takıntısı malesef
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 30 Kasım 2023 #6 yusuamafyok dedi: işte marka takıntısı malesef Genişletmek için tıkla... Hayate Otsu şuanda piyasadaki en iyi mousepad desem yalan olmaz hocam. Logitech'i devirir yan yatırır.
yusuamafyok dedi: işte marka takıntısı malesef Genişletmek için tıkla... Hayate Otsu şuanda piyasadaki en iyi mousepad desem yalan olmaz hocam. Logitech'i devirir yan yatırır.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #7 382019 dedi: Hayate Otsu şuanda piyasadaki en iyi mousepad desem yalan olmaz hocam. Logitech'i devirir yan yatırır. Genişletmek için tıkla... hayır işte suan *performans degılde mause ile aynı marka olmasınna bakıyorum
382019 dedi: Hayate Otsu şuanda piyasadaki en iyi mousepad desem yalan olmaz hocam. Logitech'i devirir yan yatırır. Genişletmek için tıkla... hayır işte suan *performans degılde mause ile aynı marka olmasınna bakıyorum
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 30 Kasım 2023 #8 yusuamafyok dedi: hayır işte suan *performans degılde mause ile aynı marka olmasınna bakıyorum Genişletmek için tıkla... Mouse ile aynı marka olunca ne olacak hocam?
yusuamafyok dedi: hayır işte suan *performans degılde mause ile aynı marka olmasınna bakıyorum Genişletmek için tıkla... Mouse ile aynı marka olunca ne olacak hocam?
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #9 382019 dedi: Mouse ile aynı marka olunca ne olacak hocam? Genişletmek için tıkla... takıntı işte benim elimde degil
382019 dedi: Mouse ile aynı marka olunca ne olacak hocam? Genişletmek için tıkla... takıntı işte benim elimde degil