S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.835 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #2 Shunox dedi: Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben oynamıştım hocam Aternos ile kurunca. Artı 0 Eksi
Shunox dedi: Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben oynamıştım hocam Aternos ile kurunca.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Evet. Server ayarlarından crack izni verirseniz ve ikinizin ki de Java veya bedrocksa girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet. Server ayarlarından crack izni verirseniz ve ikinizin ki de Java veya bedrocksa girebilirsiniz.
KS KS S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 Enlightened dedi: Evet. Server ayarlarından crack izni verirseniz ve ikinizin ki de Java veya bedrocksa girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben Java mı indirmem gerek yoksa Minecraft for Windows mu? Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Evet. Server ayarlarından crack izni verirseniz ve ikinizin ki de Java veya bedrocksa girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben Java mı indirmem gerek yoksa Minecraft for Windows mu?
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 Shunox dedi: Peki ben Java mı indirmem gerek yoksa Minecraft for Windows mu? Genişletmek için tıkla... Java ile oynayın. Aternostan açacaksanız ayarlarda korsan girişi açın Artı 0 Eksi
Shunox dedi: Peki ben Java mı indirmem gerek yoksa Minecraft for Windows mu? Genişletmek için tıkla... Java ile oynayın. Aternostan açacaksanız ayarlarda korsan girişi açın
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 31 Ağustos 2024 #6 Shunox dedi: Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Serveri aternostan kuruyorsanız korsan ayarını açın hocam. Artı 0 Eksi
Shunox dedi: Merhaba bende Xbox'daki Minecraft arkadaşımda ise çakma var aynı serverda oynayabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Serveri aternostan kuruyorsanız korsan ayarını açın hocam.