ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #1 iPhone 6S im var şarj aleti orijinal değil pil sağlığı yüzde yüz şarzın hemen bitmemesi için orijinal mi almalıyım? Orijinal alacaksam nereden bulabilirm orijinal şarj aletini? Son düzenleme: 4 Temmuz 2022
iPhone 6S im var şarj aleti orijinal değil pil sağlığı yüzde yüz şarzın hemen bitmemesi için orijinal mi almalıyım? Orijinal alacaksam nereden bulabilirm orijinal şarj aletini?
Çözüm Riyplex 4 Temmuz 2022 6S'in desteğini bitirdi Apple. Orijinalini bulamayabilirsin. Orijinal olmayanlarında zarar vereceğini düşünmüyorum.
6S'in desteğini bitirdi Apple. Orijinalini bulamayabilirsin. Orijinal olmayanlarında zarar vereceğini düşünmüyorum.
ulaskeskin1 Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #11 Düşük pil moduna alabilirsin ahbeab dedi: Anladım teşekkürler pilin daha fazla gitmesi için yapabileceğim bir ayar ya da önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Düşük pil moduna alabilirsin ahbeab dedi: Anladım teşekkürler pilin daha fazla gitmesi için yapabileceğim bir ayar ya da önerin var mı? Genişletmek için tıkla...
KS KS ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #12 Sağ olun dediklerinizi uygulayacağım. Artı 0 Eksi
Riyplex Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #13 ahbeab dedi: Sağ olun dediklerinizi uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
ahbeab dedi: Sağ olun dediklerinizi uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana.