ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 29 Mart 2021 #11 boranemre dedi: Sahte ve lisanssız yazılıma destek verilmemelidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
boranemre dedi: Sahte ve lisanssız yazılıma destek verilmemelidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Mart 2021 #12 boranemre dedi: Sahte ve lisanssız yazılıma destek verilmemelidir. Genişletmek için tıkla... Hocam korsanlık bir konu yok ayarlardan sıfırlayıp sıfırlayamayacağını sormuş.
boranemre dedi: Sahte ve lisanssız yazılıma destek verilmemelidir. Genişletmek için tıkla... Hocam korsanlık bir konu yok ayarlardan sıfırlayıp sıfırlayamayacağını sormuş.
boranemre Decapat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 357 Çözümler 1 29 Mart 2021 #13 414605 dedi: Hocam korsanlık bir konu yok ayarlardan sıfırlayıp sıfırlayamayacağını sormuş. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi?
414605 dedi: Hocam korsanlık bir konu yok ayarlardan sıfırlayıp sıfırlayamayacağını sormuş. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi?
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Mart 2021 #14 boranemre dedi: Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki Windows'u etkinleştirmedi ve arkadaş nasıl cracklerim tarzında birşey sormamış mesaj kasmak için cevap yazmayın.
boranemre dedi: Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki Windows'u etkinleştirmedi ve arkadaş nasıl cracklerim tarzında birşey sormamış mesaj kasmak için cevap yazmayın.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 29 Mart 2021 #15 boranemre dedi: Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mesajlarımın hepsine bakın, hiçbirinde korsan önermedim önermem de. Elimdeki laptop benim değil bunu belirteyim ayrıca. Bir kişiye yardımcı olmak amacı ile aldım.
boranemre dedi: Orijinal olmayan Windows 10'da ayarlardan sıfırlama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mesajlarımın hepsine bakın, hiçbirinde korsan önermedim önermem de. Elimdeki laptop benim değil bunu belirteyim ayrıca. Bir kişiye yardımcı olmak amacı ile aldım.