K Kaanabisi_GS Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 150 26 Eylül 2021 #1 Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 26 Eylül 2021 #2 Kaanabisi_GS dedi: Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Lisansın olması ve Windows 10 un son sürümünü kullanman gerekiyor. KMS anahtarları da windows 11 i bozuyor diye duydum. En iyisi Home yada Pro bir lisans alın ve öyle geçin.
Kaanabisi_GS dedi: Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Lisansın olması ve Windows 10 un son sürümünü kullanman gerekiyor. KMS anahtarları da windows 11 i bozuyor diye duydum. En iyisi Home yada Pro bir lisans alın ve öyle geçin.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #3 Kaanabisi_GS dedi: Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanabilirsiniz.
Kaanabisi_GS dedi: Merhabalar, benim Windows 10'um orijinal değil başka bir PC'den alınma. Peki ben Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanabilirsiniz.