Arkadaşlar almak istediğim parfüm Boyner'de 6 bin lira. Daha uyguna almak istiyorum. Nette 3 bin liralara kadar var ama bariz çakma. Orijinal garantili şekilde nasıl temin edebilirim?
Arkadaşlar almak istediğim parfüm Boyner'de 6 bin lira. Daha uyguna almak istiyorum. Nette 3 bin liralara kadar var ama bariz çakma. Orijinal garantili şekilde nasıl temin edebilirim?
Edemezsin. Bir yerde 6 olur diğer yerde 5800 olur. Anca o şekilde. Yoksa öyle 6'lık parfümü 4'e falan veriyorsa çakma maldır.
Boyner
Sephora
Sevil resmi satıcılar çakma mal olmaz bunlarda.
Bulman zor.Kaçak orijinal parfüm satanlar var yurtdışından getiriyorlar.7k’lık parfümü 1500-1600’a aldı geçen arkadaş.Tabi böylelerini bulman çok kolay değil.Onun haricinde beymen,sephora dışında uygun fiyata satanlar orijinal değildir,bulamazsın 2-3 k’ya.
Edemezsin. Bir yerde 6 olur diğer yerde 5800 olur. Anca o şekilde. Yoksa öyle 6'lık parfümü 4'e falan veriyorsa çakma maldır.
Boyner.
Sephora.
Sevil resmi satıcılar çakma mal olmaz bunlarda.
Ya da almak istediğin parfümün arap muadilini alıcaksın French Avenue - Lattafa - Rasasi - Afnan gibi markalara yöneliceksin 10/10 işçilikleri var bana göre bayağı başarılılar. Bunları da Ruxan dan alabilirsin.