emirhan6121 Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2017 #1 Başlıkta yazdığım gibi story moda native trainer kuracam sıkıntı olur mu? Ban yemek istemiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2017
#WGBS SefaAcar Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #2 native trainer kullanırsan olur başka bir şey kullanabilirsin mesela araba yaması falan :agla: Artı 0 Eksi
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #3 Story Modda hiçbir sıkıntı olmaz fakat, online girecekseniz o modu silmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Emirhan Demircigil Hectopat Katılım 24 Kasım 2012 Mesajlar 173 Yer Adıyaman 17 Nisan 2017 #4 Butschi dedi: Story Modda hiçbir sıkıntı olmaz fakat, online girecekseniz o modu silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Bu riski nasıl ortadan kaldırabiliriz peki ? Yanlışlıkla Online'a girme durumu var çünkü. Artı 0 Eksi
Butschi dedi: Story Modda hiçbir sıkıntı olmaz fakat, online girecekseniz o modu silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Bu riski nasıl ortadan kaldırabiliriz peki ? Yanlışlıkla Online'a girme durumu var çünkü.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #5 Emirhan Demircigil dedi: Bu riski nasıl ortadan kaldırabiliriz peki ? Yanlışlıkla Online'a girme durumu var çünkü. Genişletmek için tıkla... Modu yüklemeyerek maleesef veya sadece kendin bulunduğun session'da ban yemiyosun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Emirhan Demircigil dedi: Bu riski nasıl ortadan kaldırabiliriz peki ? Yanlışlıkla Online'a girme durumu var çünkü. Genişletmek için tıkla... Modu yüklemeyerek maleesef veya sadece kendin bulunduğun session'da ban yemiyosun diye biliyorum.