Orijinal PES 2020 Lite olarak açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Epicfeno

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir sorun var; oyun kütüphanemde bulunuyor ve oyunu indirime girdiğinde 133 TL karşılığında satın almıştım. Fakat şöyle bir sorun var ki oyunu açtığımda "PES 2020 Lite" olarak açılıyor. Gerçekten çok garip bir durum oyunun ful versiyonu sahibim fakat oynayamıyorum! Üstelik oyunu silip tekrardan yüklememe ve oyun dosyalarını doğrulamama rağmen! Keşke bu sorun devam etseydi diyorum şu an. Çünkü artık oyun bile açılmıyor. Oyunu açtığım an karşıma aşağıdaki hata çıkıyor. Yani gerçekten çok sinir bozucu bir durum oyuna para verdiğinize rağmen oyuna erişememek. İade talebi vs. denedim fakat hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Bir fikriniz veya çözümünüz varsa belirtmenizi isterim arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    3,6 KB · Görüntüleme: 167
  • Ekran Alıntısı.PNG
    3,9 KB · Görüntüleme: 178
sorunu bende yaşıyorum büyük ihtimalle oyun dosyalarına bişey attınız hile yapmaya falan çalıştınız o dosyaları silin oyun dosyalarını sildikten hemen sonra doğrulayın o da olmadı steam desteğe gidin ordan size çözüm verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…