Bilgisayarıma bağlayıp oynamak için PS4 DualShock almak istiyorum (kablosuz) ama orijinal olmasını istiyorum. İnternetteki "orijinal" ilanlara baktım ama güvenemedim. Hangi siteden alabilirim ya da bayilerine gidersem fiyat çok değişir mi? İnternet fiyatı ortalama 350-400 TL arası bir şey.
Düzeltme = 1K fiyatı varmış şu an baktım :/
Bilgisayarıma bağlayıp oynamak için PS4 DualShock almak istiyorum (kablosuz) ama orijinal olmasını istiyorum. İnternetteki "orijinal" ilanlara baktım ama güvenemedim. Hangi siteden alabilirim ya da bayilerine gidersem fiyat çok değişir mi? İnternet fiyatı ortalama 350-400 TL arası bir şey.
Düzeltme = 1K fiyatı varmış şu an baktım :/
zaten hocam konuyu açtıktan sonra baktım vazgeçtim almaktan , ben orijinallerini max 500-600 sanıyordum , replika almayı düşünüyorumda ömrü ne kadar gider , 2-3 ay bile dayanmayacak bişeye 400 tl vermek mantıksız
Yasin elektronik isimli satıcı var N11 de. Ben PS4'ü müde ayrıca DualShock 4'ümü de o satıcıdan almıştım. İthalat garantili ama orijinal ürünler satıyordu bakabilirsin.
Zaten hocam konuyu açtıktan sonra baktım vazgeçtim almaktan , ben orijinallerini Max 500-600 sanıyordum, replika almayı düşünüyorumda ömrü ne kadar gider, 2-3 ay bile dayanmayacak bir şeye 400 TL vermek mantıksız
Evet mantıklı olan orijinal kullanmak. Ben PS4'ün orijinal kumandasını hala kullanıyorum rahat 4 sene olmuştur alalı belki de daha fazla. Düzgün kullanımda uzun süre kullanırsın orijinal kumandayı. Tamam gerçekten pahalı fiyatı ona birşey diyemem ama replika ürün sana aynı konforu da aynı süre ömrüde vermeyecek.
Kişiden kişiye değişir. Xbox kumandalarının dezavantajı pille calismaları. Belki de avantaj bilmiyorm. Rahatlık konusunda bence xbox kolu daha iyi ikisi de var bende