sty Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Bilgisayarımda FIFA 23 var ama mouse ile oynayamıyorum, bir kol alacağım PS 5 kolu biraz pahalı ama PS4 kolu da orijinal olarak bulamadım. Nereden bulabilirim, link varsa atabilir misiniz?
Bilgisayarımda FIFA 23 var ama mouse ile oynayamıyorum, bir kol alacağım PS 5 kolu biraz pahalı ama PS4 kolu da orijinal olarak bulamadım. Nereden bulabilirim, link varsa atabilir misiniz?
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Sıfırını anca sıfır PS4 alırsan bulabilirsin. İkinci elden alman gerekir ama görüp test etmeden alma derim.
Sıfırını anca sıfır PS4 alırsan bulabilirsin. İkinci elden alman gerekir ama görüp test etmeden alma derim.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 2 Kasım 2024 #3 PS4 Kol Dualshock Controller Yeşil Kamuflaj Orjinal Sony Green Camo - 2,499.17 TL + KDV PS4 Kol Dualshock Controller Yeşil Kamuflaj Orjinal Sony Green Camo , www.gizala.com.tr
PS4 Kol Dualshock Controller Yeşil Kamuflaj Orjinal Sony Green Camo - 2,499.17 TL + KDV PS4 Kol Dualshock Controller Yeşil Kamuflaj Orjinal Sony Green Camo , www.gizala.com.tr