Orijinal PlayStation 4 kolu nereden bulunabilir?

mesutcerci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır oyun kolu arayışındayım. PlayStation 4 kolunda karar kıldım fakat orijinal bir şekilde bulamıyor ve ikinci el satın almak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun daha orijinalini bulmanız çok zor ya. Maalesef bulamazsınız da eğer PC için kullanacaksanız ki büyük ihtimal PC için araştırdınız. Bu kol PC desteklemiyor, yazılım ile yapıyorsunuz. Yani bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama PC için daha düzgün bir kol alabilirsiniz. Zaten çakması 800-900 civarlarında.

Merhaba, uzun zamandır oyun kolu arayışındayım. PlayStation 4 kolunda karar kıldım fakat orijinal bir şekilde bulamıyor ve ikinci el satın almak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

PC için PS4 kolları biraz uyumsuz, yazılım ile çalıştırıyorsunuz ve her oyunda inanılmaz iyi de çalışmıyor. Bazılarında hiç çalışmıyor, PC için Xbox kolları en iyisi.

PC için PS4 kolları biraz uyumsuz, yazılım ile çalıştırıyorsunuz ve her oyunda inanılmaz iyi de çalışmıyor. Bazılarında hiç çalışmıyor, PC için Xbox kolları en
Hocam sadece Fortnite için kullanıcam benim için uyum pek önemli değil sadece orijinal kol bulmaya çalışıyorum.

Hocam sadece Fortnite için kullanacağım benim için uyum pek önemli değil sadece orijinal kol bulmaya çalışıyorum.

Orijinal kol bulunur ancak hepsininin içinden geçilmiştir muhtemelen. Sıfır ayarında 12 yıllık bir konsolun kolunu bulmak kolay değil. O ayarda varsa bile koleksiyoncuların alacağı bir fiyatta ve DualSense fiyatında olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı