M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Merhaba, PS4 kolu almak istiyorum ama piyasada çok fazla replika ürün var, orijinal nereden bulabilirim?
Merhaba, PS4 kolu almak istiyorum ama piyasada çok fazla replika ürün var, orijinal nereden bulabilirim?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.563 Makaleler 1 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Amazon.com.tr Bu bile orijinal görünüyor ama değil. Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında direkt Playstation markalı orijinal bulaiblirsin.
Amazon.com.tr Bu bile orijinal görünüyor ama değil. Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında direkt Playstation markalı orijinal bulaiblirsin.
arjinyekta Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 41 5 Ağustos 2024 #3 KafadanKontak dedi: Amazon.com.tr Bu bile orijinal görünüyor ama değil. Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında direkt Playstation markalı orijinal bulaiblirsin. Genişletmek için tıkla... piyasada artık ps4 orjinal satan yer yok diye biliyorum ve bununla hemen hemen aynı fiyata ps5 orjinal kolu geliyor
KafadanKontak dedi: Amazon.com.tr Bu bile orijinal görünüyor ama değil. Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında direkt Playstation markalı orijinal bulaiblirsin. Genişletmek için tıkla... piyasada artık ps4 orjinal satan yer yok diye biliyorum ve bununla hemen hemen aynı fiyata ps5 orjinal kolu geliyor
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 bütçe ne kadardır?
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 606 Makaleler 5 Çözümler 5 Yer Aokigahara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. 5 Ağustos 2024 #5 MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi büyük elektronik mağazalardan alabilirsin.
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 arjinyekta dedi: piyasada artık ps4 orjinal satan yer yok diye biliyorum ve bununla hemen hemen aynı fiyata ps5 orjinal kolu geliyor Genişletmek için tıkla... orijinal sitede zaten satılmadığı gözüküyor gerçeği hala piyasada varmı okadar bilmiyoruz
arjinyekta dedi: piyasada artık ps4 orjinal satan yer yok diye biliyorum ve bununla hemen hemen aynı fiyata ps5 orjinal kolu geliyor Genişletmek için tıkla... orijinal sitede zaten satılmadığı gözüküyor gerçeği hala piyasada varmı okadar bilmiyoruz
M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 Fiyat & Özellik | MediaMarkt BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick Fiyat & Özellik | MediaMarkt GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam MediaMarkt'ta bunlar var bunlarda yan sanayi gibi duruyor
BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 Fiyat & Özellik | MediaMarkt BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick Fiyat & Özellik | MediaMarkt GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam MediaMarkt'ta bunlar var bunlarda yan sanayi gibi duruyor
arjinyekta Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 41 5 Ağustos 2024 #8 hawli kubragA dedi: Orijinal sitede zaten satılmadığı gözüküyor gerçeği hala piyasada var mı o kadar bilmiyoruz Genişletmek için tıkla... Piyasada artık bire bir replika yapan satıcılar var şahsen ben replika kullanıyorum geçen sene 400 500 civarına almıştım ve halla sapasağlam çalışıyor replika alacaksanız bile sağlam olanını alın
hawli kubragA dedi: Orijinal sitede zaten satılmadığı gözüküyor gerçeği hala piyasada var mı o kadar bilmiyoruz Genişletmek için tıkla... Piyasada artık bire bir replika yapan satıcılar var şahsen ben replika kullanıyorum geçen sene 400 500 civarına almıştım ve halla sapasağlam çalışıyor replika alacaksanız bile sağlam olanını alın
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #9 Muhammed_Yusuf dedi: BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 Fiyat & Özellik | MediaMarkt BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick Fiyat & Özellik | MediaMarkt GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam MediaMarkt'ta bunlar var bunlarda yan sanayi gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olduğu daha ilk bakışdan anlaşılıyor ancak bunlar gerçek değil ve gerçek kol hissiyatıda vermez
Muhammed_Yusuf dedi: BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 Fiyat & Özellik | MediaMarkt BOOD PS4 Dualshock Kablosuz Oyun Kolu 002 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick Fiyat & Özellik | MediaMarkt GOLDMASTER GP-427 Playstation 4 Joystick fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Hocam MediaMarkt'ta bunlar var bunlarda yan sanayi gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olduğu daha ilk bakışdan anlaşılıyor ancak bunlar gerçek değil ve gerçek kol hissiyatıda vermez
M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #10 hawli kubragA dedi: bütçe ne kadardır? Genişletmek için tıkla... İki kol almayı planlıyorum ama bütçe 3.000 Tl civarı sanırım orijinal olacaksa tek kol almak zorunda kalıcam Trendyolda 2. El kullanılmış ama yenilenmiş orijinal kollar var onlar alınır mı?
hawli kubragA dedi: bütçe ne kadardır? Genişletmek için tıkla... İki kol almayı planlıyorum ama bütçe 3.000 Tl civarı sanırım orijinal olacaksa tek kol almak zorunda kalıcam Trendyolda 2. El kullanılmış ama yenilenmiş orijinal kollar var onlar alınır mı?