pattispattisov Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 28 Şubat 2022 #1 Yakın zamanda satın almam gerekli o yüzden bildiğiniz orijinal ürün satan yerleri atarsanız çok mutlu olurum.
Yakın zamanda satın almam gerekli o yüzden bildiğiniz orijinal ürün satan yerleri atarsanız çok mutlu olurum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 28 Şubat 2022 #2 Ben Eurasia garantili ürünleri alıyorum. Genelde fiyatı 500+ oluyor. 200 olanların yanına hiç yaklaşmayın. İkinci ele de bakabilirsiniz. pattispattisov dedi: Yakın zamanda satın almam gerekli o yüzden bildiğiniz orijinal ürün satan yerleri atarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Kegames, Hepsisony gibi yerler orijinal satarlar. Vatan, Mediamarkt, Teknosa da...
Ben Eurasia garantili ürünleri alıyorum. Genelde fiyatı 500+ oluyor. 200 olanların yanına hiç yaklaşmayın. İkinci ele de bakabilirsiniz. pattispattisov dedi: Yakın zamanda satın almam gerekli o yüzden bildiğiniz orijinal ürün satan yerleri atarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Kegames, Hepsisony gibi yerler orijinal satarlar. Vatan, Mediamarkt, Teknosa da...
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 28 Şubat 2022 #3 Çoğu yerde bulursun ister vatanda ister hepsiburadada her yerde var.
pattispattisov Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 28 Şubat 2022 #4 yesososo dedi: Ben Eurasia garantili ürünleri alıyorum. Genelde fiyatı 500+ oluyor. 200 olanların yanına hiç yaklaşmayın. İkinci ele de bakabilirsiniz. Kegames, hepsisony gibi yerler orijinal satarlar. Vatan, MediaMarkt, Teknosa da... Genişletmek için tıkla... 500+ vereceksem 10 senelik cihaza gidip DualSense alırım. Uygun bir şeyler lazım.
yesososo dedi: Ben Eurasia garantili ürünleri alıyorum. Genelde fiyatı 500+ oluyor. 200 olanların yanına hiç yaklaşmayın. İkinci ele de bakabilirsiniz. Kegames, hepsisony gibi yerler orijinal satarlar. Vatan, MediaMarkt, Teknosa da... Genişletmek için tıkla... 500+ vereceksem 10 senelik cihaza gidip DualSense alırım. Uygun bir şeyler lazım.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 28 Şubat 2022 #5 pattispattisov dedi: 500+ vereceksem 10 senelik cihaza gidip DualSense alırım. Uygun bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Gidip DualSense al. SadeceYiğit dedi: Çoğu yerde bulursun ister vatanda ister hepsiburadada her yerde var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'daki çoğu satıcı orijinal ürün satmıyor. Tecrübeyle sabit.
pattispattisov dedi: 500+ vereceksem 10 senelik cihaza gidip DualSense alırım. Uygun bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Gidip DualSense al. SadeceYiğit dedi: Çoğu yerde bulursun ister vatanda ister hepsiburadada her yerde var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'daki çoğu satıcı orijinal ürün satmıyor. Tecrübeyle sabit.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #6 yesososo dedi: Gidip DualSense al. Hepsiburada'daki çoğu satıcı orijinal ürün satmıyor. Tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... Dualsence ps 4 e uyumlu değilki !!!
yesososo dedi: Gidip DualSense al. Hepsiburada'daki çoğu satıcı orijinal ürün satmıyor. Tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... Dualsence ps 4 e uyumlu değilki !!!
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Ağustos 2022 #7 muhammetefe44 dedi: Dualsense PS4'e uyumlu değil ki !!! Genişletmek için tıkla... Arkadaş PS4 için dememiş ki!!! PS4 kolu almasın Dualsense alsın dedim, çünkü hangi platformda kullanacağını söylememiş.
muhammetefe44 dedi: Dualsense PS4'e uyumlu değil ki !!! Genişletmek için tıkla... Arkadaş PS4 için dememiş ki!!! PS4 kolu almasın Dualsense alsın dedim, çünkü hangi platformda kullanacağını söylememiş.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #8 yesososo dedi: Arkadaş PS4 için dememiş ki!!! PS4 kolu almasın Dualsense alsın dedim, çünkü hangi platformda kullanacağını söylememiş. Genişletmek için tıkla... Dikkat edersen bir mesajında 10 senelik cihaza 500 + vermem demiş. Yani 10 senelik cihaz derken kastettiğide ps 4 oluyor .
yesososo dedi: Arkadaş PS4 için dememiş ki!!! PS4 kolu almasın Dualsense alsın dedim, çünkü hangi platformda kullanacağını söylememiş. Genişletmek için tıkla... Dikkat edersen bir mesajında 10 senelik cihaza 500 + vermem demiş. Yani 10 senelik cihaz derken kastettiğide ps 4 oluyor .
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Ağustos 2022 #9 @muhammetefe44 Ben bilgisayar anlamıştım Bu bakış açısı da mantıklı evet.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #10 yesososo dedi: @muhammetefe44 ben bilgisayar anlamıştım bu bakış açısı da mantıklı evet. Genişletmek için tıkla... Evet. En iyisi konu sahibi konuya dönünce kendisine sormak.
yesososo dedi: @muhammetefe44 ben bilgisayar anlamıştım bu bakış açısı da mantıklı evet. Genişletmek için tıkla... Evet. En iyisi konu sahibi konuya dönünce kendisine sormak.