sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #1 Online girmiyorum. Bir de oyunun hikayesini pek anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Kesut Momser Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 290 Yer ГКПП Маказа Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #2 sakinolum dedi: Online girmiyorum. Bir de oyunun hikayesini pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, Ayrıca Türkçe altyazı yapılmıyor sanırım.
sakinolum dedi: Online girmiyorum. Bir de oyunun hikayesini pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, Ayrıca Türkçe altyazı yapılmıyor sanırım.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #3 Kesut Momser dedi: Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, ayrıca Türkçe alt yazı yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Girmiyorum PS Plus yok.
Kesut Momser dedi: Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, ayrıca Türkçe alt yazı yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Girmiyorum PS Plus yok.
K Kral Kobra Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 79 30 Nisan 2021 #4 Kesut Momser dedi: Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, Ayrıca Türkçe altyazı yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 'Online'ye giremiyorum' yazmamış ki, 'Online girmiyorum' yazmış, dikkatli baksaydın anlardın PlayStation 4'ü kırdırmadan maalesef TR yama yapamazsınız.
Kesut Momser dedi: Online nasıl giremiyorsun oyun orijinalse, Ayrıca Türkçe altyazı yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 'Online'ye giremiyorum' yazmamış ki, 'Online girmiyorum' yazmış, dikkatli baksaydın anlardın PlayStation 4'ü kırdırmadan maalesef TR yama yapamazsınız.