The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.007 Çözümler 73 Yer İstanbul 15 Ekim 2021 #11 HacıKedi dedi: Bir yazıdan bir detaydan anlayamaz mıyız çünkü kalemi arkadaşımdan gördüm severek aldım uzun ömürlü olmasını istiyorum (rotring sanırsam bu konuda iyi çünkü) Genişletmek için tıkla... Ben 4 yıldır aynı kalemi kullanıyorum parmaklarımın değdiği plastik biraz soyulmaya başladı. Onun haricinde sorun yok. UluErdem25 dedi: Satıcısı da Rotring, bir sıkıntı çıkmamalı. Genişletmek için tıkla... Satıcısı Rotring değil, NATUREL GOLD adında bir satıcı. Sizin gördüğünüz ürün kategorisi.
HacıKedi dedi: Bir yazıdan bir detaydan anlayamaz mıyız çünkü kalemi arkadaşımdan gördüm severek aldım uzun ömürlü olmasını istiyorum (rotring sanırsam bu konuda iyi çünkü) Genişletmek için tıkla... Ben 4 yıldır aynı kalemi kullanıyorum parmaklarımın değdiği plastik biraz soyulmaya başladı. Onun haricinde sorun yok. UluErdem25 dedi: Satıcısı da Rotring, bir sıkıntı çıkmamalı. Genişletmek için tıkla... Satıcısı Rotring değil, NATUREL GOLD adında bir satıcı. Sizin gördüğünüz ürün kategorisi.
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #12 Aklıma bir şey geldi kırtasiyeye gittiğimde sorsam anlarlar mı?