wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #11 Mor Koşucu dedi: Çıktı ama mavi yer kahverengi. Genişletmek için tıkla... O da orjinal. Genellikle mavi oluyor sadece. Kalemin basma tarafında ufak fasulye gibi bir kısım var. Orası ne renkse o çıkıyor.
Mor Koşucu dedi: Çıktı ama mavi yer kahverengi. Genişletmek için tıkla... O da orjinal. Genellikle mavi oluyor sadece. Kalemin basma tarafında ufak fasulye gibi bir kısım var. Orası ne renkse o çıkıyor.
geronimogokhlayeh Yoctopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #12 acar92 dedi: Hocam babam bugün aldı benim için demiri çıkarıp bakmam yetti hemen mavi bir uç gördüm orijinaldir yani beni mutlu etti çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de eski rotring kalemlerden almak istiyorum ancak orijinalini bulamıyorum almış olduğunuz kırtasiye istanbul da ise adres verebilir misiniz ben de almak istiyorum teşekkürler İyi günler
acar92 dedi: Hocam babam bugün aldı benim için demiri çıkarıp bakmam yetti hemen mavi bir uç gördüm orijinaldir yani beni mutlu etti çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de eski rotring kalemlerden almak istiyorum ancak orijinalini bulamıyorum almış olduğunuz kırtasiye istanbul da ise adres verebilir misiniz ben de almak istiyorum teşekkürler İyi günler
TeknolojikÖzgür Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #13 üstünde renkli bir jelatin olmalı.