bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.842 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 1 Mayıs 2024 #21 T21 dedi: Sıkıntı olmaz, su altına dalınca endişelenirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil ya çok teşekkürler mesajlar için.
T21 dedi: Sıkıntı olmaz, su altına dalınca endişelenirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil ya çok teşekkürler mesajlar için.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.615 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Mayıs 2024 #22 bonz dedi: @ExellionTR @T21 hocalarım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bu attığım ürünü aldım ve su geçirmez diyor. Güvenebilir miyim? Elimi yüzümü yıkarken çıkarmama gerek kalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kimyasala, deniz suyuna maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
bonz dedi: @ExellionTR @T21 hocalarım kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bu attığım ürünü aldım ve su geçirmez diyor. Güvenebilir miyim? Elimi yüzümü yıkarken çıkarmama gerek kalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kimyasala, deniz suyuna maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.842 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 1 Mayıs 2024 #23 ExellionTR dedi: Kimyasala, deniz suyuna maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
ExellionTR dedi: Kimyasala, deniz suyuna maruz kalmadığı sürece bir şey olmaz merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.