Orijinal Sony PS3 kollu nereden alınır?

TeenSLasheR

Hectopat
Arkadaşlar internette Hepsiburada vs gibi sitelerde bir sürü orijinal diye millete kakaladıkları PS3 kollukları mevcut. Fiyatlarda bir birinden çok farklı. Acaba tam orijinal PS3 kolluğu hangi siteden alabilirim. Şöyle uygun fiyatlı bulabilirseniz link atabilir misiniz?

PC için alacağım. 1 tane internet kafede çalışan arkadaştan aldım orjinal. 2 kişi oynayacağım için 2. Kolu da araştırıyorum. Takipteyim konuyu. Sahibindenden bakıyorum fakat ne kadar güvenilir ? Bilemiyorum. Takipteyim.

Aynı şekilde ben de Pc için alacağım. İnternet cafelerdekine de ben güvenmediğim için almıyorum oralardan

Aynı şekilde ben de Pc için alacağım. İnternet cafelerdekine de ben güvenmediğim için almıyorum oralardan
Arkadaş var bizzat inceledim arka etiketini felan. Kırmızı renk severim. Bir tane daha alacağım işte de mavi yoksa bu sitedekini alacağım.

Artı -1 Eksi
Benimde yatağın altında duran bir PS3 var ve bitirmediğim çok oyun olduğunu fark ettim banda PS3 kolu lazım ama kaliteli ve F/P olması lazım çünkü çoğu konsol FPS oyunlarında iğrenç performans sergiliyor adamın kafasına nişan bile alınmıyor hem de bilgisayarada programla bağlanabiliyor diye biliyorum

2 tane aynı anda bağlanılıyor. Amaç orjinali bulmak fakat farkları bilmiyorum.

Arkadaşların da dediği gibi bu kol Orjinal değil galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…