kratos_5225 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Ben Nintendo Switch OLED almaya karar verdim orijinal mi yoksa çiplimi (CFW) mi?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 30 Aralık 2024 #2 kratos_5225 dedi: Ben Nintendo Switch OLED almaya karar verdim orijinal mi yoksa çiplimi (CFW) mi? Genişletmek için tıkla... Çipli almanı öneririm, çipli cihazlarda orjinal firmwareyide, çipin firmware'sinide kullanabiliyorsun sıkıntı olmuyor.
kratos_5225 dedi: Ben Nintendo Switch OLED almaya karar verdim orijinal mi yoksa çiplimi (CFW) mi? Genişletmek için tıkla... Çipli almanı öneririm, çipli cihazlarda orjinal firmwareyide, çipin firmware'sinide kullanabiliyorsun sıkıntı olmuyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Aralık 2024 #3 Online oynamakta değil tek oyunculuda gözün varsa çipli.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 30 Aralık 2024 #4 erme dedi: Online oynama amacın yoksa çipli. Genişletmek için tıkla... Çiplilerde boot menüden orjinal firmware ilede başlatabiliyorsun hocam sıkıntı olmaz yani online oynamak istersede.
erme dedi: Online oynama amacın yoksa çipli. Genişletmek için tıkla... Çiplilerde boot menüden orjinal firmware ilede başlatabiliyorsun hocam sıkıntı olmaz yani online oynamak istersede.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 30 Aralık 2024 #5 Çipli tabi ki. Oyunların fiyatlarına cep dayanmaz.
kratos_5225 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #6 quarest dedi: Çipli almanı öneririm, çipli cihazlarda orjinal firmwareyide, çipin firmware'sinide kullanabiliyorsun sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki çipli switchi nereden alabilirim?
quarest dedi: Çipli almanı öneririm, çipli cihazlarda orjinal firmwareyide, çipin firmware'sinide kullanabiliyorsun sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki çipli switchi nereden alabilirim?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 30 Aralık 2024 #7 kratos_5225 dedi: Peki çipli switchi nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sahibindende çipli switch satanlar var, olmasa bile çip takanlarda var, eğer lehim bilgin varsa kendinde takabilirsin çipi ali expressde satılıyor.
kratos_5225 dedi: Peki çipli switchi nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sahibindende çipli switch satanlar var, olmasa bile çip takanlarda var, eğer lehim bilgin varsa kendinde takabilirsin çipi ali expressde satılıyor.
kratos_5225 Yoctopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #8 quarest dedi: Sahibinden'de çipli switch satanlar var, olmasa bile çip takanlarda var, eğer lehim bilgin varsa kendinde takabilirsin çipi Ali Express'de satılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
quarest dedi: Sahibinden'de çipli switch satanlar var, olmasa bile çip takanlarda var, eğer lehim bilgin varsa kendinde takabilirsin çipi Ali Express'de satılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.352 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #9 Bence çipli al. Oyunlar cok pahalı Nintendo Switch'de.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #10 Çipli al bende cipsiz switch oled vardi cihaz mukemmel ama oyun fiyatları nedeniyle satım şu an Steam Deck OLED alacağım bende.
Çipli al bende cipsiz switch oled vardi cihaz mukemmel ama oyun fiyatları nedeniyle satım şu an Steam Deck OLED alacağım bende.