Orijinal ve 3D arasında herhangi seviye farkı var mı?

İkisi de kaliteli kaynak, 3D için bazıları gereksiz zorluyo falan diyorlardı ama al çöz geliştirir.Artık ösym de gereksiz zorluyo zaten Matematikte çözebildiğin kadar kaynak çöz zaten soru tarzı görürsün.

İfadeler: lz8
Peki 4.kaynak olarak barışı mı alayım 3d mi? 25-30 net civarı geliyor.

Peki 4.kaynak olarak barışı mı alayım 3d mi? 25-30 net civarı geliyor.
Barışı hiç bilmiyorum, 3D nin de bazı testlerini çözmüştüm sadece ama barış yayınlarını baya öven var. İkisini de incele hangisi daha güzel geliyorsa onu al.

Barışı hiç bilmiyorum, 3D nin de bazı testlerini çözmüştüm sadece ama barış yayınlarını baya öven var. İkisini de incele hangisi daha güzel geliyorsa onu al.
Barışın soru sayısı az. 3D ile orijinal benzer zorlukta mı? Orijinal çok da zor değildi. Denemesi biraz zor. 1200 soru varmış barışta.

Barışın soru sayısı az. 3D ile orijinal benzer zorlukta mı? Orijinal çok da zor değildi. Denemesi biraz zor. 1200 soru varmış barışta.
Zorluk açısından aralarında pek fark yoktur ama bence orijinal bir tık daha zor olabilir. Soru sayısı az gelmiş olabilir ama önemli olan kitabın size bir şeyler katması. Eyüp b'nin kitabına bakmadıysanız ona da güzel kitap diyorlar.

Hocam eyüp b kitabı genel olarak kolay-ortaymış. Arada sorular zormuş.

O zaman barış mantıklı olan.

Hocam eyüp b kitabı genel olarak kolay-ortaymış. Arada sorular zormuş.

O zaman barış mantıklı olan.
Eyüp b kitabını zor diye duymuştum, dediğiniz gibiyse evet barış tercih etmek daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…