Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Orijinal ve Apotemi arasından hangisi matematik anlamında daha zor?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.366 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Temmuz 2023 #2 Bana kalırsa Orijinal'in mor testleri gerçekten orijinal. Apotemi'nin de maraton soruları uğraştırıyor bayağı. Orijinal biraz daha zor son testlerde.
Bana kalırsa Orijinal'in mor testleri gerçekten orijinal. Apotemi'nin de maraton soruları uğraştırıyor bayağı. Orijinal biraz daha zor son testlerde.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 borisyeisar dedi: Bana kalırsa Orijinal'in mor testleri gerçekten orijinal. Apotemi'nin de maraton soruları uğraştırıyor bayağı. Orijinal biraz daha zor son testlerde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım apoteminin matematik soru bankasını bulamadım sadece fasiküller var. Apoteminin soru bankası yok mu?
borisyeisar dedi: Bana kalırsa Orijinal'in mor testleri gerçekten orijinal. Apotemi'nin de maraton soruları uğraştırıyor bayağı. Orijinal biraz daha zor son testlerde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım apoteminin matematik soru bankasını bulamadım sadece fasiküller var. Apoteminin soru bankası yok mu?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.366 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Temmuz 2023 #4 Yok hocam. Konu fasiküllerini zamanınız bolsa tavsiye ederim. Konuyu her yönüyle öğretiyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #5 borisyeisar dedi: Yok hocam. Konu fasiküllerini zamanınız bolsa tavsiye ederim. Konuyu her yönüyle öğretiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler
borisyeisar dedi: Yok hocam. Konu fasiküllerini zamanınız bolsa tavsiye ederim. Konuyu her yönüyle öğretiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler