Orijinal Windows 10 almalı mıyım?

Deneme sürümüyle yapamadığın çok az şey var ve hiçbiri insanların açıp kullandığı şeyler değil. Sana tavsiyem deneme sürümünde kal. İlla satın alacağım diyorsan bildiğim kadarıyla G2A platformundaki CD Keyler orijinal oluyor ama bir tık pahalı. Biliyosun bu platformda korsan hiçbir zaman uygun görülmez

OEM Key alabilirsiniz. 20 TL şu aralar fiyatı. 2 yıl OEM Key kullandım. Yeni sistem kurunca tekrardan almak zorunda kaldım sadece.

Üniversite öğrencisiysen okulunun öğrencilerine win10 anahtarı verip vermediğini kontrol etmelisin.
Crackli kullanmanı kesinlikle önermiyorum.
Mutlaka bir orjinal lisans anahtarı edinmeni tavsiye ediyorum.

Bilmiyorum, forumda aykırı bi' şey mi bu ama, ben CMD ile aktifleştirdim Windows'umu ve hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Tabii ki orijinal kullanmanız daha iyi. Elinizde eski bir Windows 7 keyi bulunuyorsa bunu yükseltme yaparak Windows 10'a çevirebileceğinizi unutmayın.

Ayrıca attığınız keyin OEM değil MSDN olduğunu bilmenizi isterim, site moderatörü ile konuştum.

Orjinal kullanmalısın. Korsan versiyonlarında stabil ve güvenli bir kullanımın garantisi olmuyor. Ayrıca sistem kaynaklarının gereksiz kullanılması da cabası.

Bilmiyorum, forumda aykırı bi' şey mi bu ama, ben CMD ile aktifleştirdim Windows'umu ve hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
CMD üzerinden satın aldığınız anahtarı girebilir veya değiştirebiliriz. Bunda problem yok. Pek bilinen bir teknik değil. Ama crack bir anahtar girmek de doğru değil.
Benim düşüncem tabii ki crack kullanmadan key almak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…