Orijinal Windows 10 almalı mıyım?

Eğer daha önceden crack yapmaya çalışmadıysanız ve Windows'unuzun türü(Home, Pro gibi.) lisansla uyuşuyorsa direk anahtarı kullanabilirsiniz.

9 TL almıştım 3 sene önce ve halen daha kullanıyorum. Şu an patlasa 9 TL zarar mı edeceğim ne kadar boş bir yorum. Ben bir daha ki pahalı olan USB bellek alıp hava niyetine odama asacağım .

Zarar edeceksiniz demiyorum zaten. Yasal değil diyorum seneler önce alıp da kullanman durumu değiştirmiyor. Orijinal'i destekleyen korsanı desteklemeyen forumun böyle abuk subuk yerlerden abuk subuk fiyatlara orijinal diye satılan Key'leri alıp kullanmasını da şaşkınlıkla izliyorum. Bu olay aynı şeye benziyor. 1 liradan başlayan fiyatlarla oyun satan siteler var alıyorsun adam sana Steam adresi veriyor adrese giren girene şampiyonlar ligi aynı ona benzetiyorum ben.

Yasal değil diyorum seneler önce alıp da kullanman durumu değiştirmiyor.
İnternet üzerinde nelerin yasal olup nelerin yasal olmadığına bakmanı öneririm çünkü gün içerisinde önemsemiyoruz fakat bir sürü kuralı çiğneyip yasa dışı işlem yapıyoruz. Ayrıca soruma cevap vermedin, örnek veriyorum 3000TL'ye topladığın sistem için 1299TL'ye Windows lisansı alır mıydın? (10TL-50TL gibi bir fiyata aynı işi gören bir anahtar alıp sistemini yükseltebilirsin.)

Arkadaşlar ben bir şey daha sormak istiyorum şu an Windows etkinleştirilmedi gözüküyor ama Update ayarlarına gittiğimde Windows güncel yazıyor ve Windows'u etinleştirmediğim halde normal her zamanli gibi kullanabiliyorum bunun sebebi ne hala crack kalkmadımı yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…