aslanpence Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Laptop satıyorum. Laptopta Windows 10 orijinal var aldığım PC'ye aktarabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
auricularess Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #2 Öyle olmuyor diye biliyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.237 Makaleler 14 Çözümler 113 25 Ocak 2021 #3 Retail olması lazım. Bazen OEM olduğu halde de taşınabiliyor ama garantisi yok OEM'de.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #4 Laptop'la beraber gelen orjinal Win 10'sa hayır. Onlar anakarta lehimli oluyor.
auricularess Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #5 auricularess dedi: Öyle olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansı yeni bir bilgisayara aktarma nasıl yapılır ? Windows 10 ürün anahtarını yeni bir bilgisayara nasıl aktaracağınızı öğrenin. Adım adım rehberimizle lisansınızı kolayca taşıyın ve etkinleştirin. blog.kelebeksoft.web.tr Şöyle bir şey gördüm bir bakın isterseniz.
auricularess dedi: Öyle olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 lisansı yeni bir bilgisayara aktarma nasıl yapılır ? Windows 10 ürün anahtarını yeni bir bilgisayara nasıl aktaracağınızı öğrenin. Adım adım rehberimizle lisansınızı kolayca taşıyın ve etkinleştirin. blog.kelebeksoft.web.tr Şöyle bir şey gördüm bir bakın isterseniz.
aslanpence Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #6 Herkes farklı bir yorum söylüyorda net bilgi almak istedim yardımcı olabilir misiniz?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #7 aslanpence dedi: Herkes farklı bir yorum söylüyorda net bilgi almak istedim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, geçiremezsiniz. Bir kaç yol var ancak çok düşük ihtimal. Normal şartlarda eğer Windows'unuz Laptop'la beraber geldiyse değiştirmenizin imkanı yoktur çünkü Laptop'un anakartına lehimli olarak geliyor Windows.
aslanpence dedi: Herkes farklı bir yorum söylüyorda net bilgi almak istedim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, geçiremezsiniz. Bir kaç yol var ancak çok düşük ihtimal. Normal şartlarda eğer Windows'unuz Laptop'la beraber geldiyse değiştirmenizin imkanı yoktur çünkü Laptop'un anakartına lehimli olarak geliyor Windows.