K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #11 Bazı PC'ler de KMS ile yapıyorlar maaliyeti düşürmek için. Ona mı denk geldiniz acaba.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 4 Kasım 2022 #12 Mert0106 dedi: Windows 10 daha fazla RAM kullandığı için Windows 8.1'e geçmiştim. Windows 8.1 de Wi-Fi çalışmadığı için tekrar Windows 10'a geçtim. Ama orijinal Windows 10 gitti geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kasada yok mu peki? Genelde keyler yazıyor. K.Makise dedi: Bazı PC'ler de KMS ile yapıyorlar maaliyeti düşürmek için. Ona mı denk geldiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya toplatınca oluyor o marka PC'lerde ya FreeDOS'ya da orijinal lisansla gelir.
Mert0106 dedi: Windows 10 daha fazla RAM kullandığı için Windows 8.1'e geçmiştim. Windows 8.1 de Wi-Fi çalışmadığı için tekrar Windows 10'a geçtim. Ama orijinal Windows 10 gitti geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kasada yok mu peki? Genelde keyler yazıyor. K.Makise dedi: Bazı PC'ler de KMS ile yapıyorlar maaliyeti düşürmek için. Ona mı denk geldiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya toplatınca oluyor o marka PC'lerde ya FreeDOS'ya da orijinal lisansla gelir.