Orijinal Windows 10 Home USB ile format atmak

• Konuyu başlatan fezco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 619

fezco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiç format atmadım ama YouTube'dan USB ile format atma videosu izledim. Videolardakiler Windows'un sitesinden USB'ye yazdıp yapıyorlar ama ben orijinal USB ile kurulum yapacağım ve kurulum videolardakilerden farklı mı olur? Format atmak istememin sebebi yeni SSD aldığım için sistemi yeni SSD'ye kurmak. Aranızda orijinal Windows kullanan arkadaşlar elbet vardır, kurulumun nasıl olacağını aklımda soru kalmaması adına yanıtlarlarsa çok mutlu olurum iyi geceler.

Arkadaşlar hiç format atmadım ama YouTube'dan USB ile format atma videosu izledim. Videolardakiler Windows'un sitesinden USB'ye yazdıp yapıyorlar ama ben orijinal USB ile kurulum yapacağım ve kurulum videolardakilerden farklı mı olur? Format atmak istememin sebebi yeni SSD aldığım için sistemi yeni SSD'ye kurmak. Aranızda orijinal Windows kullanan arkadaşlar elbet vardır, kurulumun nasıl olacağını aklımda soru kalmaması adına yanıtlarlarsa çok mutlu olurum iyi geceler.
Bir fark olmaz. Olacağını düşünmüyorum.

Farklı olmaz video ile aşama aşama git sıkıntı olmaz çok basit korkma.

Bir farkı olmaz SSD ye geçiş için veri kaybetmemek adına sistem klonlama ya da bakabilirsin. Tabi İsa Yılmaz'ın dediği gibi bilgisayarımı sıfırla da diyebilirsin. Format atmadan sıfırlama ve SSD ye geçmenin yolu var. Karar senin.

Bir farkı olmaz SSD'ye geçiş için veri kaybetmemek adına sistem klonlama ya da bakabilirsin. Tabi isa yılmaz'ın dediği gibi bilgisayarımı sıfırla da diyebilirsin. Format atmadan sıfırlama ve SSD'ye geçmenin yolu var. Karar senin.

Geçen gün birisi Windows üzerinden sıfırlayınca sistemi farklı bir diske kuramazsın demisti.

Geçen gün birisi Windows üzerinden sıfırlayınca sistemi farklı bir diske kuramazsın demisti.

Evet doğru fakat sıfırladıktan sonra sistemi klonlama ile SSD'ye aktarabilirsin. Tek değil iki işlem yaparsın fakat BIOS'a girme ve o tarz işlemlerden kurtulmak adına denenebilir.
Fakat süre olarak bayağı zaman aldığını söylemek isterim.
Windows'un kendi kendini sıfırlamasi gerçekten takdire şayan bir zaman almakta. Heleki HDD de bu süre uzayacaktır.
Tabii ki en hızlı ve kesin çözüm temiz format. Ben sadece yapmaktan çekinirsen diyerek ikinci bir seçenek sundum.
Fakat zamanın bol olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı