Orijinal Windows 10 lisansı nereden alınır?

Lyora35

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım daha dün, bu hafta içinde elime ulaşacak. Bilgisayar FreeDOS. Yeni aldığım bilgisayarda çakma lisans falan kullanmak istemiyorum, o kadar para verdikten sonra içim rahat olsun istiyorum. Kesinlikle orijinal olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben SağlamLisans'tan aldım hiçbir sorun çıkmadı 250 TL ama ben güvenmem diyorsan Microsoft'un kendi sitesinden al

Çakma lisans diye bir şey yok hocam, ucuza alınan keyleri diyorsanız onlar yine orijinal çünkü Microsoft tarafından oluşturuluyor. He bir de windows 10 satın alamazsınız artık, sadece windows 11 satıyor Microsoft.

Keşke aynı model bilgisayar için biraz daha verip, windows yüklü olanını alsaydıınız. Diğer türlü size daha pahalıya gelecek.

Windows 10 resmi satıcılarda yoktur sanırım.
Kutulu satılan windows 10 lar var piyasada. Onlar da ne kadar güvenilir olur.
Güvenilir derken; 50-100 liraya satılan keye kutu yapıp satıyor olabilirler. Yani aynı key için fazladan para verebilirsiniz.

Microsoft tan 11 alıp, aynı keyle 10 yükleyebilirsiniz sanırım. Çünkü keyleri ortak bildiğim kadarı ile.

Satılan keylerde çakma değil. Satılması yasal olmayan keyler oluyor çoğunlukla.

Son düzenleme:
Zaten bu devirde ne yapacaksın lisanssızı 29.90 bile var sor hangisini istiyorsan al evet bazıları tek kullanımlık bazıları süresiz Retail ve OEM var ben Retail tavsiye ederim olurya garantiden bilisayarın değişir tekrar almak zorunda kalmazsın. Tabii her Retail satan da Retail satmıyor ona dikkat et.

Biraz araştırdıktan ve düşündükten sonra Microsoft'un sitesinden almak pahalı geldi 3 tane link bırakıyorum bunlardan hangisini almalıyım sizce

Piyasada free olarak 300 civar Retail Home var, bildiğim kadar.
Home keyler Pro gibi çabuk blacklist olmaz.
Arastırın, farklı forumlardan vs yardım isteyin.
Para vermeye bile gerek yok.

SağlamLisans'tan al 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…