R Reis203 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #11 Windows’u kurdum ama bildirim modunda diyor. Retail channel yazısı da duruyor.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #12 Formatı doğru attığınıza emin misiniz? Diski silmeniz veya biçimlendirmeniz gerekmekteydi. Reis203 dedi: Windows’u kurdum ama bildirim modunda diyor. Retail channel yazısı da duruyor. Genişletmek için tıkla...
Formatı doğru attığınıza emin misiniz? Diski silmeniz veya biçimlendirmeniz gerekmekteydi. Reis203 dedi: Windows’u kurdum ama bildirim modunda diyor. Retail channel yazısı da duruyor. Genişletmek için tıkla...
R Reis203 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 Recep Baltaş hocanın Windows 11 kurulumu videosunda yaptığı herşeyi tam yaptım. Olması lazım.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #14 Reis203 dedi: Recep Baltaş hocanın Windows 11 kurulumu videosunda yaptığı herşeyi tam yaptım. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı?
Reis203 dedi: Recep Baltaş hocanın Windows 11 kurulumu videosunda yaptığı herşeyi tam yaptım. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı?
R Reis203 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #15 Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi evde değilim. Az sonra tekrar kodu yazıp ne sonuç çıktığını buraya yazarım. Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ad: Windows(R), Professional Edition Açıklama: Windows(R) Operating System, RETAIL channel Kısmi ürün anahtarı: ***** Lisans durumu: Bildirim Bildirim nedeni: 0xC004F034 Son düzenleme: 31 Temmuz 2024
Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi evde değilim. Az sonra tekrar kodu yazıp ne sonuç çıktığını buraya yazarım. Vınnnn dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ad: Windows(R), Professional Edition Açıklama: Windows(R) Operating System, RETAIL channel Kısmi ürün anahtarı: ***** Lisans durumu: Bildirim Bildirim nedeni: 0xC004F034