Orijinal Windows 11 Pro key nereden alınır?

SZREX

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, saglamlisans web sitesini çok fazla gördüm. Güvenilir midir? Ve iki farklı sürüm var sanırım hangisini tercih etmeliyiz?

Teşekkürler.

Güvenilirlik konusunda net bir şey söyleyemem fakat çok ucuza kodlar mevcut. Sorun yaşasanız bile tekrar aynı ücreti ödeyip yenisini alabilirsiniz. Örnek ürünlerden biri:

Ayrıca Windows 11 yerine Windows 10 kullanmanızı öneririm. Hangisini alırsanız alın Pro sürümünü almanız daha iyi olabilir.

Tavsiyem profesyonel sürümden yana olmakla beraber gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz site de genel olarak önerilen bir site bu konuda ancak alacağınız anahtarın OEM ya da retail olmasını tavsiye ederim, dijital adı altında satılan ucuz anahtarların ömrü pek uzun olmuyor çünkü.

Merhaba, SağlamLisans web sitesini çok fazla gördüm. Güvenilir midir? Ve iki farklı sürüm var sanırım hangisini tercih etmeliyiz?

Teşekkürler.

Hocam SağlamLisans güvenilir bir site. Bende oradan Windows 11 Pro key almıştım. Bir de SağlamLisans ucuz. Jetlisans sitesinde de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…