Orijinal windows 8 kurup 8.1' e güncellemek

AhmetCan Ö.

Hectopat
Yer
İstanbul,TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, daha önce konu açmıştım ama orijinal bilgisayarı aldığımda verilen bir windows 8 Cd' si var, onu kurup güncellemeleri yapıp 8.1' e güncellemek sağlıklı olur mu?

Evet Windows 8 kurup güncelleyebilirsiniz. Direk Windows 8.1 kurmak da mümkün. Windows seri numarasını bir yere not alıp Windows 8.1 kurduktan sonra seri numarasını not ettiğiniz numara ile değiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar yardım eder misiniz?

Konu güncel.

Evet Windows 8 kurup güncelleyebilirsiniz. Direk Windows 8.1 kurmak da mümkün. Windows seri numarasını bir yere not alıp Windows 8.1 kurduktan sonra seri numarasını not ettiğiniz numara ile değiştirebilirsiniz.
İnanın bir şey anlamadım.

Windows 8 lisans numaranızı biliyorsanız Windows 8.1 temiz kurulumdan sonra Bu Bilgisayar'a sağ tıklayıp özelliklere gelip lisans numaranızı girebilirsiniz. Windows 8.1 kurmak için forumda rehber mevcut. Uğraşmak istemiyorsanız sizdeki CD ile Windows 8 kurup güncelleme yoluyla da Windows 8.1'e ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorun çıkmaz.

Yada bunları yapamayacağını düşünüyorsan mağazayı açıp ordan 8.1 e güncelleyebilirsin.

Microsoft DreamSpark' dan öğrenciler için orijinal Windows 8.1 talep ettim, 5-6 saat sonra geri dönüş yaptılar orijinal Windows 8.1 verdiler onu indirip kuracağım. Sizce hangisi mantıklı? Sıfır kurulum mu? orijinal yoksa 8 kurup 8.1 e mi güncellemek orijinal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…