L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Normalde Windows etkın. Açtım etkınlestırın yazdı kapadım açtım duzeldi, bır sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
H honeybadgerclaw Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 13 31 Temmuz 2024 #2 Eğer ayarlardan etkinleştirme sekmesine geldiğinizde Windows'un etkinleştirildiği ibaresini görüyorsanız bir problem olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Eğer ayarlardan etkinleştirme sekmesine geldiğinizde Windows'un etkinleştirildiği ibaresini görüyorsanız bir problem olmayacaktır.
KS KS L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 honeybadgerclaw dedi: Eğer ayarlardan etkinleştirme sekmesine geldiğinizde Windows'un etkinleştirildiği ibaresini görüyorsanız bir problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayir yine etkinlestir diyor ama masaustunden yazi gitti ayarlarda yaziyor. Etkinlestir fiye. Artı 0 Eksi
honeybadgerclaw dedi: Eğer ayarlardan etkinleştirme sekmesine geldiğinizde Windows'un etkinleştirildiği ibaresini görüyorsanız bir problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayir yine etkinlestir diyor ama masaustunden yazi gitti ayarlarda yaziyor. Etkinlestir fiye.