HateReal Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 18 25 Nisan 2022 #1 Orijinal Windows Vista ISO nereden bulunur?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 25 Nisan 2022 #2 Windows Vista 64-bit: MEGA Windows Vista 32-bit: 2.33 GB file on MEGA RTM sürüm mü yoksa Service Pack dahil mi bilmiyorum.
Windows Vista 64-bit: MEGA Windows Vista 32-bit: 2.33 GB file on MEGA RTM sürüm mü yoksa Service Pack dahil mi bilmiyorum.
HateReal Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 18 25 Nisan 2022 #3 Dyrothbrk dedi: Orijinal ISO'su Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi CD ISO from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Bu sadece güncelleme. 296822 dedi: Windows Vista 64-bit: MEGA Windows Vista 32 Bit: 2.33 GB file on MEGA RTM sürüm mü yoksa service pack dahil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal midir?
Dyrothbrk dedi: Orijinal ISO'su Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi CD ISO from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Bu sadece güncelleme. 296822 dedi: Windows Vista 64-bit: MEGA Windows Vista 32 Bit: 2.33 GB file on MEGA RTM sürüm mü yoksa service pack dahil mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal midir?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #4 HateReal dedi: Bu sadece güncelleme. Genişletmek için tıkla... Guncelleme değil CD ISO yazıyor. Ve babamin bilgisayarına bu ISO'yu kurdum ama siz bilirsiniz.
HateReal dedi: Bu sadece güncelleme. Genişletmek için tıkla... Guncelleme değil CD ISO yazıyor. Ve babamin bilgisayarına bu ISO'yu kurdum ama siz bilirsiniz.
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.321 Makaleler 8 Çözümler 178 25 Nisan 2022 #5 Microsoft'un sitesinde mevcut. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi CD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
Microsoft'un sitesinde mevcut. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi CD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
HateReal Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 18 25 Nisan 2022 #6 Dyrothbrk dedi: Guncelleme değil CD ISO yazıyor. Ve babamin bilgisayarına bu ISO'yu kurdum ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim.
Dyrothbrk dedi: Guncelleme değil CD ISO yazıyor. Ve babamin bilgisayarına bu ISO'yu kurdum ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #7 HateReal dedi: Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kurun yazdırın format atmadan flash diskin içinden setup. Exeyi açın Windows Vista olduğuna emin olduktan sonra format atabilirsin setup. Exeyi sadece format ISO'su olduğunu gorun diye açın oradan format atmayin.
HateReal dedi: Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kurun yazdırın format atmadan flash diskin içinden setup. Exeyi açın Windows Vista olduğuna emin olduktan sonra format atabilirsin setup. Exeyi sadece format ISO'su olduğunu gorun diye açın oradan format atmayin.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 26 Nisan 2022 #8 HateReal dedi: Orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Evet.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 26 Nisan 2022 #9 HateReal dedi: Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
HateReal dedi: Onu denedim olmamıştı tekrar deneyeyim bir belki ben farklısını kurmuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
HateReal Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 18 26 Nisan 2022 #10 Dyrothbrk dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Olmadı attım bilgisayarı zaten eskiydi.