Orijinal Windows'u diğer PC'de kullanmak

lacavalerie6

Yoctopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, laptopumda orijinal Windows Home var. Yeni toplayacağım bilgisayara bu orijinal versiyonu geçirmek istiyorum. Forumda araştırdım ama kimisi olabilir kimisi olamaz kimisi de Windows ile iletişime geçip mevcut bilgisayarın kullanılamadığını söyleyip ek bir bilgisayara key almış anladığım kadarıyla. Süreç nasıl işliyor öğretebilecek bir kişi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pek anlamam ama yeni bilgisayara microsoft hesabı ile giriş yapınca sistemden bakın belki otoamatik olarak orjinal olarak devam edebilir.

Aynı konuyu bugün araştırdım biraz biliyordum ama bir ihtimal Windows aktarırım diye düşündüm olmuyor maalesef ama 50 TL'ye key alabilirsiniz Microsoft hesabı ile bir alakası yok kurulum yapmanız ve bir key almanız lazım Trendyol'da 50 TL'ye satılıyor.

Doğrudur.Pek bilgim yok sadece ben bilgisayara format attım aynı şekilde key almıştım ama formattan sonra keyi tekrar aktifleştirmedim.Şuan bir sıkıntı yok.Aktif gözüküyor.

Doğrudur. Pek bilgim yok sadece ben bilgisayara format attım aynı şekilde key almıştım ama formattan sonra keyi tekrar aktifleştirmedim. Şu an bir sıkıntı yok. Aktif gözüküyor.

Bazı keyler OEM'dir ya da Retail yani anakarta key gömülür ve format attıktan sonra o key devam eder yeniden key almanıza ya da key girmenize gerek kalmaz

Bazı keyler OEM'dir ya da Retail yani anakarta key gömülür ve format attıktan sonra o key devam eder yeniden key almanıza ya da key girmenize gerek kalmaz
Sağolun ben açıkçası pek anlamıyorum o yüzden kesin olmamakla söyledim durumu.

PC işletim sistemiyle geldiyse, OEM keydir. Baska PC'ye tasıyamazsın.
Yeni PC'ye Home kurarsan, piyasada 300'den fazla Retail key var free olarak.
Bul bir tane etkinleştir.
Farklı forumlarda yardım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…