Orijinal Windows'um orijinal değil diyor

sametctnky0

Hectopat
Yakın zamanda GTA 5'im açılmadığı için biraz arama vs yaptım ve "Microsoft Visual C++"ın silinmiş olduğunu gördüm. 2015INI indirdim fakat şu hatayı verdi "0x80240017"

Ben de bir video izleyip download Windows 7 SP1 için uzak sunucu yönetim araçları bir dosya indirdim ve GTA 5'i uyumluluk modunda çalıştırınca -daha önce uyumluluk moduna basınca Win7 çıkmıyordu- açıldı ama bilgisayarımın sağ altına bu Windows kopyası orijinal değil yazısı geldi. Neden acaba ve nasıl çözebilirim? Windows'um orijinal.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-04-06_194749_www.google.com.tr.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-04-06_194749_www.google.com.tr.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Crack yaparak orijinal Windows'a sahip olamazsın dostum. Orijinal Windows lisansı satın alman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda GTA 5'im açılmadığı için biraz arama vs yaptım ve "Microsoft Visual C++"ın silinmiş olduğunu gördüm. 2015INI indirdim fakat şu hatayı verdi "0x80240017"

Ben de bir video izleyip download Windows 7 SP1 için uzak sunucu yönetim araçları bir dosya indirdim ve GTA 5'i uyumluluk modunda çalıştırınca -daha önce uyumluluk moduna basınca Win7 çıkmıyordu- açıldı ama bilgisayarımın sağ altına bu Windows kopyası orijinal değil yazısı geldi. Neden acaba ve nasıl çözebilirim? Windows'um orijinal.

Kardeşim keşke bir şeyler indirmeden önce bize sorsaydın. Yardımcı olurduk.

Windows'un iddia ettiğin gibi orijinal ise elinde ürün anahtarın mevcuttur. Ürün anahtarını tekrar girerek orijinal olarak kullanmaya devam edebilirsin. Eğer elinde Key yoksa konu başlığın yanlış demektir.

Crack yaparak orijinal Windows'a sahip olamazsın dostum. Orijinal Windows lisansı satın alman lazım.

Zaten crack yapmadım ben GTA 5 açmaya çalışıyordum ama uyumluluk modunda Win7 çımıyordu onu indiriyim derken o onu indirtti iyice karıştı lütfen sorumu düzgün okursan

Peki nasıl düzeltebilirim yani ne zamndan beri uğraştığım GTA 5 sorununu da çözdüm pek silmek istemiyorum bir yol var mı?

Ben çok siteye ve çok hesaptan konu açtım zaten GTA 5'im açılmadığı için ama kimse çözemedi en sonda ben kendi denememle buldum o yüzden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı