Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar. Xiaomi Airdots almak istiyorum nereden orijinal olarak alabilirim?
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #2 Hepsiburada'dan ama satıcı Hepsiburada olsun.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #3 omeerc dedi: Hepsiburada'dan ama satıcı Hepsiburada olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada galiba satmıyor artık. Siz de bakabilir misiniz?
omeerc dedi: Hepsiburada'dan ama satıcı Hepsiburada olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada galiba satmıyor artık. Siz de bakabilir misiniz?
D4CHNLQ_06 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bakımcı 4 Mayıs 2021 #4 Maalesef kendi sitesinde bile kalmamış ancak Trendyol'da bayağı indirim yapmışlar isterseniz oradan bakın herhangi bir sorunda iade hakkınız olabiliyor.Örnek link Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Maalesef kendi sitesinde bile kalmamış ancak Trendyol'da bayağı indirim yapmışlar isterseniz oradan bakın herhangi bir sorunda iade hakkınız olabiliyor.Örnek link Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam Hepsiburada galiba satmıyor artık. Siz de bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet internette bulmak zor. Ben daha geçen A101'den aldım önceden tonla getirmişti. İstanbul'da değilseniz bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam Hepsiburada galiba satmıyor artık. Siz de bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet internette bulmak zor. Ben daha geçen A101'den aldım önceden tonla getirmişti. İstanbul'da değilseniz bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #6 Evet hocam benim tavsiyem buradan almanız zaten 16000 değerlendirme var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Evet hocam benim tavsiyem buradan almanız zaten 16000 değerlendirme var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Mayıs 2021 #7 Onur Turgut Ermiş dedi: Selam arkadaşlar. Xiaomi Airdots almak istiyorum nereden orijinal olarak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım ve çok memnunum, ancak Hepsiburada satıcısı dışında tercih etmeyin, yorumlarda replika ürün vb. yorumlar var.
Onur Turgut Ermiş dedi: Selam arkadaşlar. Xiaomi Airdots almak istiyorum nereden orijinal olarak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım ve çok memnunum, ancak Hepsiburada satıcısı dışında tercih etmeyin, yorumlarda replika ürün vb. yorumlar var.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #8 Linuxginar dedi: Hepsiburada'dan aldım ve çok memnunum, ancak Hepsiburada satıcısı dışında tercih etmeyin, yorumlarda replika ürün vb. yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı olarak galiba artık Hepsiburada satmıyor. Eğer bulabilirsen link atabilir misin?
Linuxginar dedi: Hepsiburada'dan aldım ve çok memnunum, ancak Hepsiburada satıcısı dışında tercih etmeyin, yorumlarda replika ürün vb. yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı olarak galiba artık Hepsiburada satmıyor. Eğer bulabilirsen link atabilir misin?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Mayıs 2021 #9 Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam satıcı olarak galiba artık Hepsiburada satmıyor. Eğer bulabilirsen link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... omeerc dedi: Evet hocam benim tavsiyem buradan almanız zaten 16000 değerlendirme var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu da orijinal.
Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam satıcı olarak galiba artık Hepsiburada satmıyor. Eğer bulabilirsen link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... omeerc dedi: Evet hocam benim tavsiyem buradan almanız zaten 16000 değerlendirme var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu da orijinal.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #10 Linuxginar dedi: Bu da orijinal. Genişletmek için tıkla... Öyle ise onu alacağım hocam. Teşekkürler.