Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 10 Eylül 2020 #1 Bildiğiniz gibi Xiaomi Redmi Airdots ve Haylou GT1'in bir sürü replikası bulunuyor piyasada. Bahsettiğim iki ürünün orijinal linkini atabilir misiniz?
Bildiğiniz gibi Xiaomi Redmi Airdots ve Haylou GT1'in bir sürü replikası bulunuyor piyasada. Bahsettiğim iki ürünün orijinal linkini atabilir misiniz?
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 10 Eylül 2020 #2 Hocam Hepsiburada da satılanlar orijinal diye biliyorum. Ama Airdots'un bağlantı problemleri var. Önereceğim bir ürün değil. Aldığım ilk günden iade ettim. Bağlaması zor ve sıklıkta kopuyor bağlantı. Belki "S" sürümünde bunu düzeltmişlerdir.
Hocam Hepsiburada da satılanlar orijinal diye biliyorum. Ama Airdots'un bağlantı problemleri var. Önereceğim bir ürün değil. Aldığım ilk günden iade ettim. Bağlaması zor ve sıklıkta kopuyor bağlantı. Belki "S" sürümünde bunu düzeltmişlerdir.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #3 Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hepsiburada satıcısından alabilirsiniz sorunsuz.
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hepsiburada satıcısından alabilirsiniz sorunsuz.
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Eylül 2020 #4 Kemânkeş- dedi: Bildiğiniz gibi Xiaomi Redmi Airdots ve Haylou GT1'in bir sürü replikası bulunuyor piyasada. Bahsettiğim iki ürünün orijinal linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Teknosa'dan daha pahalıya alırsınpz ama garanti orjinaldir. Ben oradan aldım orijinal,
Kemânkeş- dedi: Bildiğiniz gibi Xiaomi Redmi Airdots ve Haylou GT1'in bir sürü replikası bulunuyor piyasada. Bahsettiğim iki ürünün orijinal linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Teknosa'dan daha pahalıya alırsınpz ama garanti orjinaldir. Ben oradan aldım orijinal,
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Eylül 2020 #5 S modeli yeni çıktı. Amazon veya Hepsiburada üzerinden S model al.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 10 Eylül 2020 #6 Hepsiburada'dan Airdots Pro aldım 1 sene oldu hâlâ kullanıyorum memnunum.
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 10 Eylül 2020 #7 Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Buradan alabilirsiniz S modeli.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 12 Eylül 2020 #8 Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Arkadaşlar torima diye bi firma satıyor, ürünler global olduğu için farklılıklar olabilir denmiş. Sizce orijinal mi? Bunu alayım mı?
Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Arkadaşlar torima diye bi firma satıyor, ürünler global olduğu için farklılıklar olabilir denmiş. Sizce orijinal mi? Bunu alayım mı?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #9 Kemânkeş- dedi: Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Arkadaşlar torima diye bi firma satıyor, ürünler global olduğu için farklılıklar olabilir denmiş. Sizce orijinal mi? Bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Buradan al. Amazon'un kendisi de satıyor, buradan da alabilirsin: Xiaomi Redmi Airdots S TWS Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Redmi Airdots S TWS Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Kemânkeş- dedi: Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Arkadaşlar torima diye bi firma satıyor, ürünler global olduğu için farklılıklar olabilir denmiş. Sizce orijinal mi? Bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı Xiaomi Redmi Airdots S Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Buradan al. Amazon'un kendisi de satıyor, buradan da alabilirsin: Xiaomi Redmi Airdots S TWS Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Redmi Airdots S TWS Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr