Orijinale yakın ses değiştiren program önerisi

Woztox

Decapat
Daha fazla  
Discord'da sesli konuşuyorduk arkadaşlarla. Birisi geldi odaya ve programı var galiba, programı açmayı unutmuş. Programı açtıktan sonra kendi orijinal sesiyle o çok farklıydı ama gerçekçi, kendi sesiydi yani. Ben de nasıl yaparım? Sadece sesimin inceliği, kalınlığıyla oynamak istiyorum; öksürünce falan öksürme sesi gelsin yani.

bunun için gpu bazlı rvc'ler var örneğin okada voice changer gibi bunları github gibi yerlerden rahatlıkla bulunabilir eğer ekran kartın güçlüyse örneğin 3060 3070 ve üstü gibi yapabilirsin hatta bununla sınırlı kalmayıp sesini kız sesi erkek sesi veya ünlü kişilerin seslerine bile çevirebilirsin

ilgili link:

eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan voice.ai veya voicemod gibi programları da kullanabilirsin fakat ben okada tercih ederim çünkü tüm özellikleri bedava

Bu sitenin kullanımı çok karışık çözemedim

Bu sitenin kullanımı çok karışık çözemedim
biraz öyle evet ama youtube'da bununla ilgili ingilizce kaynaklı veya türkçe kaynaklı videolar var ingilizce kaynaklılar tabii ki daha fazla türkçe kaynaklılar az "how to use rvc voice changer client" veya "how to use okada voice changer"gibi aratmalar yaparak bulabilirsiniz genelde nasıl indirme yapacağınızı da gösterirler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video baya işe yarar. Teşekkürler.

Hocam Türkçe eğitilmiş model var mı elinizde? Türkçe konuştuğumda çok kötü oluyor da.

evet aslında onu atacaktım fakat forumda yeni olduğum için kurallara uygun olur mu olmaz mı emin olamadığım için atamadım

Hocam Türkçe eğitilmiş model var mı elinizde? Türkçe konuştuğumda çok kötü oluyor da.
hayır elimde yok ücretsiz türkçe eğitilmiş modellere erişmek biraz zor anca discord sunucularında falan vardır ama bulmak da baş ağrıtır

Bu program aracılığıyla sesimizi istediğimiz kişinin sesine dönüştürebiliyor muyuz ?

Clownfish voice changer Hem gecikmesiz hem iyi ayar yaparsan gerçek gibi.

Bu program aracılığıyla sesimizi istediğimiz kişinin sesine dönüştürebiliyor muyuz ?
istediğiniz kişinin indirilebilir bir eğitilmiş modeli olduğu sürece evet eğitilmiş model dediğimiz şey de şudur yapay zekanın kişinin sesinin net alınabildiği 1 5 veya 10 dakikalık ses dosyalarını tanımlayıp onun sesini taklit edebilen bir modele dönüştürülmesidir yani sesini alır model ile eşleştirir ve sesini istediğimiz kişi gibi çıkartır

Clownfish voice changer Hem gecikmesiz hem iyi ayar yaparsan gerçek gibi.
bende onu duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…