Oring ne kadar etkili?

Bayağı bir azaltıyor. Bayağı bir dedim ama göreceli tabii, sesi direk yok etmiyor. Ama tuşun dibe vurma sesini (anlatabildim mi bilmiyorum) bayağı azaltıyor. Üstelik ben kullandığımda klavyenin yeni hissiyatı da hoşuma gitmişti. Daha yumuşak bir basma hissi veriyor. Tavsiye ederim hocam.

Bayağı bir azaltıyor. Bayağı bir dedim ama göreceli tabii, sesi direk yok etmiyor. Ama tuşun dibe vurma sesini (anlatabildim mi bilmiyorum) bayağı azaltıyor. Üstelik ben kullandığımda klavyenin yeni hissiyatı da hoşuma gitmişti. Daha yumuşak bir basma hissi veriyor. Tavsiye ederim hocam.
Peki Rampage mi aldın?

Az önce bu videoya denk geldim ve sanırım işe yarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5X1mm olan verisyonu kullanıyorum, Redragon K580 Vata ve Philips 8614 modelinde kullanma şansım oldu, fakat tüm tuşlarda aynı sonucu alamadım.
K580 de sadece iki tuşta dip vuruş hissi ve sesi yok, diğerlerinde ne yazık ki işe yaramadı. Enter, Shift, Space gibi stabilizatör kullanılan tuşlarda ihtiyaç duymadım.

5x1.5mm olsa daha iyi olabilir belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı