Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende orjinal battlefield 3 var. Ben bunu arkadaşımın hesabına aktarabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar. Bende orjinal battlefield 3 var. Ben bunu arkadaşımın hesabına aktarabilir miyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Kasım 2014 #2 Aktaramazsın. Ama ancak EA ile iletişime geçersen iki hesabı bütün oyunları ile birleştirirler. Ayrıca sorduğun şey farklı, başlıkta yazdığın şey farklı. Başlığı değiştirdim.
Aktaramazsın. Ama ancak EA ile iletişime geçersen iki hesabı bütün oyunları ile birleştirirler. Ayrıca sorduğun şey farklı, başlıkta yazdığın şey farklı. Başlığı değiştirdim.
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Aktaramazsın. Ama ancak EA ile iletişime geçersen iki hesabı bütün oyunları ile birleştirirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Recep Abi.
Recep Baltaş dedi: Aktaramazsın. Ama ancak EA ile iletişime geçersen iki hesabı bütün oyunları ile birleştirirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Recep Abi.