pc-se7en Hectopat Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 234 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2013 #11 talatimac dedi: wifi driver kexti çıkana kadar idare et çıkınca atarsın usb wifiyi.. Genişletmek için tıkla... Mac için mi ? Hiç sanmıyorum, ben bildim bileli intel wifi'ler mac os x desteğine sahip değil.
talatimac dedi: wifi driver kexti çıkana kadar idare et çıkınca atarsın usb wifiyi.. Genişletmek için tıkla... Mac için mi ? Hiç sanmıyorum, ben bildim bileli intel wifi'ler mac os x desteğine sahip değil.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 6 Ağustos 2013 #12 Zaten, Mac için çıkmıyor. Linux Developerleri wifi aygıtı için "kext yazıyorlar"... Ruslar bu konuda çok iyiler...
Zaten, Mac için çıkmıyor. Linux Developerleri wifi aygıtı için "kext yazıyorlar"... Ruslar bu konuda çok iyiler...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ağustos 2013 #13 iAtkos ile kurmamış adam. Retail DMG kullanmış. Yani TonymacX86'dan Unibeast ile hazırlamış USB'yi Mac üzerinden. Geçen gün bir sisteme iAtkos ile kuramadım onlarca denemeye rağmen. En sonunda Unibeast ile Retail kurdum ve oldu. Rehberini yapıcam.
iAtkos ile kurmamış adam. Retail DMG kullanmış. Yani TonymacX86'dan Unibeast ile hazırlamış USB'yi Mac üzerinden. Geçen gün bir sisteme iAtkos ile kuramadım onlarca denemeye rağmen. En sonunda Unibeast ile Retail kurdum ve oldu. Rehberini yapıcam.
pc-se7en Hectopat Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 234 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #14 talatimac dedi: Zaten, Mac için çıkmıyor. Linux Developerleri wifi aygıtı için "kext yazıyorlar"... Ruslar bu konuda çok iyiler... Genişletmek için tıkla... Peki bu kext'leri edinebileceğim bir site var mı ? Recep Baltaş dedi: iAtkos ile kurmamış adam. Retail DMG kullanmış. Yani TonymacX86'dan Unibeast ile hazırlamış USB'yi Mac üzerinden. Geçen gün bir sisteme iAtkos ile kuramadım onlarca denemeye rağmen. En sonunda Unibeast ile Retail kurdum ve oldu. Rehberini yapıcam. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz bu anlatım mı ? tonymacx86 - UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC
talatimac dedi: Zaten, Mac için çıkmıyor. Linux Developerleri wifi aygıtı için "kext yazıyorlar"... Ruslar bu konuda çok iyiler... Genişletmek için tıkla... Peki bu kext'leri edinebileceğim bir site var mı ? Recep Baltaş dedi: iAtkos ile kurmamış adam. Retail DMG kullanmış. Yani TonymacX86'dan Unibeast ile hazırlamış USB'yi Mac üzerinden. Geçen gün bir sisteme iAtkos ile kuramadım onlarca denemeye rağmen. En sonunda Unibeast ile Retail kurdum ve oldu. Rehberini yapıcam. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz bu anlatım mı ? tonymacx86 - UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC