Orjinal GTA 5'i İnternet Kafede Oynamak

tunc076

Kilopat
Daha fazla  
Benim evde bilgisayarım olmadığından steam'den GTA 5 satın alıp internet cafe bilgisayarlarında oynamak istiyorum. Cafenin tüm PC'lerinde GTA 5 orjinal steam dosyaları mevcut ve crackli olan GTA 5 de mevcut. Ayrıca şöyle bir durum da var. Tüm bilgisayarlarda deep freeze programı var bildiğiniz üzere deep freeze programı bilgisayarı yeniden başlatılınca yaptığınız herşey siliniyor ilk ayarlarına dönüyor. Bu durumda bilgisayarı yeniden başlattığım zaman daha sonra tekrar giriş yaparak GTA 5 kulanabilir miyim? Hesabımın banlanması gibi bi durum söz konusu olur mu? Bende artık GTA 5 orjinal online oynama istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında pek bir fikrim yok fakat. İnternet kafede Steam a girip,kendi hesabınızı açıp oynaya bilirsin zaten hesapta GTA 5 yoksa ordaki GTA 5'i oynayamassın ama uyarayım öyle yerler pek iyi değildir hesabın çalınabilir aman dikkat . Bi de şifre girerken etrafını iyi araştır biri gözetliyo olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…