D Deniz Işın Hectopat Katılım 11 Mayıs 2013 Mesajlar 37 14 Haziran 2013 #1 Sistemim win8 ve orjinal gta 4 aldım. Oyunu kurdum ama GTA IV SecuLauncher: failed to start application [2000] hatası ve no disc inserted hatası veriyor. Oyunu illa disk ilemi oynamam lazım yardım edin lütfen
Sistemim win8 ve orjinal gta 4 aldım. Oyunu kurdum ama GTA IV SecuLauncher: failed to start application [2000] hatası ve no disc inserted hatası veriyor. Oyunu illa disk ilemi oynamam lazım yardım edin lütfen
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Haziran 2013 #2 Nereden satın aldınız? Disk ile aldıysanız maalesef evet, disk sürücüde iken çalıştırmanız gerek. İşte bu yüzden Steam'den almanız gerekiyordu.
Nereden satın aldınız? Disk ile aldıysanız maalesef evet, disk sürücüde iken çalıştırmanız gerek. İşte bu yüzden Steam'den almanız gerekiyordu.
Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2013 #3 Oyunu disk ile çalıştırman gerek.
D Deniz Işın Hectopat Katılım 11 Mayıs 2013 Mesajlar 37 14 Haziran 2013 #4 Electroworldden satın aldım. Peki diğer hatanın sebebi ne olabilir? Şu an update yapıyorum ama windows live ile ilgili sorun çıkardı.
Electroworldden satın aldım. Peki diğer hatanın sebebi ne olabilir? Şu an update yapıyorum ama windows live ile ilgili sorun çıkardı.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Haziran 2013 #5 Hata kodunu yazın.