M Meraklı Üye Ziyaretçi 7 Mart 2015 #21 Bir oyunu yazmaya uzun zaman harcıyorlar, siz para vermeden bir çırpıda indirip bitiriyorsunuz. Bende orijinal uygulama hastalığı var mesela. Orijinal olmayan hiçbirşeyi kullanmam.
Bir oyunu yazmaya uzun zaman harcıyorlar, siz para vermeden bir çırpıda indirip bitiriyorsunuz. Bende orijinal uygulama hastalığı var mesela. Orijinal olmayan hiçbirşeyi kullanmam.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #22 MF dedi: Yarın bir gün kendisi geliştirici olur, ağlar sonra Genişletmek için tıkla... Arkadaşın geliştirici olacak kadar kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Hemde bu zihniyete sahipken.
MF dedi: Yarın bir gün kendisi geliştirici olur, ağlar sonra Genişletmek için tıkla... Arkadaşın geliştirici olacak kadar kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Hemde bu zihniyete sahipken.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Mart 2015 #23 Mr. J dedi: Arkadaşın geliştirici olacak kadar kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Hemde bu zihniyete sahipken. Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ya bir de tüm konulara beynini akıtmış... İşin gücün yoksa şimdi onları temizle...
Mr. J dedi: Arkadaşın geliştirici olacak kadar kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Hemde bu zihniyete sahipken. Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ya bir de tüm konulara beynini akıtmış... İşin gücün yoksa şimdi onları temizle...
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #24 MF dedi: O da doğru. Ya bir de tüm konulara beynini akıtmış... İşin gücün yoksa şimdi onları temizle... Genişletmek için tıkla... Aslında bu konuya göre bir laf var ancak Sosyal'de ve gerçek hayatta üslubumuza dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle yazmıyorum...
MF dedi: O da doğru. Ya bir de tüm konulara beynini akıtmış... İşin gücün yoksa şimdi onları temizle... Genişletmek için tıkla... Aslında bu konuya göre bir laf var ancak Sosyal'de ve gerçek hayatta üslubumuza dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle yazmıyorum...
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #25 Bende artık korsan almak istemiyorum ya. Steam'dan Yapı Kredi World kart ile oyun alabilir miyim? @MF Yeni konu mu açıyim?
Bende artık korsan almak istemiyorum ya. Steam'dan Yapı Kredi World kart ile oyun alabilir miyim? @MF Yeni konu mu açıyim?
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #26 1 yıl boyunca çalışıp bankaya uğradığında paranın verilmemiş olması mı? Hoşuna giden duygu bu mu?
Metin-Kesgin Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #27 Sizin gibilerden oyunlara türkçe desteği gelmiyor.
steadyflow Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 2.148 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime B550M-K AMD Ryzen 5 5500 ASUS Dual RTX 3060 12GB VRAM Adata XPG 4x8 GB 32GB Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0 FSP Hyper Pro H3 650W 80+ Bronze ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #28 Silinen üye dedi: Bende artık korsan almak istemiyorum ya. Steam'dan Yapı Kredi World kart ile oyun alabilir miyim? @MF Yeni konu mu açıyim? Genişletmek için tıkla... En basitinden İninal, paypal veya PayByMe alabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Bende artık korsan almak istemiyorum ya. Steam'dan Yapı Kredi World kart ile oyun alabilir miyim? @MF Yeni konu mu açıyim? Genişletmek için tıkla... En basitinden İninal, paypal veya PayByMe alabilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Mart 2015 #29 Orijinal oyuna para vermeyi saçma bulan birinin Steam hesabını parayla satması kadar ironik bir durum daha görmedim ben. Konu da burada: Steam Hesabımdaki Oyunlar Ne Kadar Eder? | Technopat Sosyal
Orijinal oyuna para vermeyi saçma bulan birinin Steam hesabını parayla satması kadar ironik bir durum daha görmedim ben. Konu da burada: Steam Hesabımdaki Oyunlar Ne Kadar Eder? | Technopat Sosyal
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 7 Mart 2015 #30 Korsan kullanmak zararlıdır. Korsan kullanmak yerine orjinal kullanmalıyız.